Dagens spilforslag og odds: Dallas vs Arizona går i overtid!

Kamp: Dallas Stars vs Arizona Coyotes

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,30

Units: 2/5

Spilstop: 20 februar kl. 02:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Dallas Stars og Arizona Coyotes, i en af de kampe der meget vel kan kræve mere end 60 spilleminutter. Det er nemlig to hold, som ofte spiller kampe der ender i overtid. For Dallas er det sket hele 17 gange i denne sæson, og de seneste to opgør er da også gået i overtid. Arizona har spillet uafgjort 15 gange, og er også et af de hold som ofte spiller uafgjorte kampe. De seneste tre indbyrdes opgør har alle været tætte, og det burde det også blive i nat.

Vi har med to af Western Conferences bedste defensive hold, at gøre i denne kamp. Man kan faktisk godt konkludere, at de er de to klart bedste med tanke på at Arizona har spillet 62 kampe. Hvor det hold, som lige pt. har lukket færre mål ind kun har spillet 58 kampe. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 4,30 for det uafgjorte i ordinær spilletid.

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Når snakken falder på Dallas eller Arizona, er det svært at komme udenom deres fantastiske målmænd. Arizona har i denne sæson haft den klart bedste målmand, som dog er skadet og det er uvist om han når at blive kampklar. Hvis Kuemper stadig er skadet, vil det med stor sandsynlighed være Antti Raanta som skal stå for Arizona. Han har for alvor fundet rytmen på det sidste, og i de seneste to kampe har han blot tilladt et mål i hver kamp. Det betød da også, at Arizona vandt to flotte sejre på 3-1 og 2-1 over Washington og senest Islanders.

Dallas har det, som mange hold ville ønske de havde. Nemlig to målmænd som begge leverer på højeste niveau, i Ben Bishop og Anton Khudobin. Der er ingen tvivl om hvem der er førstemålmanden, så det er forventet Bishop skal stå. Med Bishop og en Raanta i topform, kan det meget vel betyde kampen går i overtid. Oveni de gode målmænd, er det også to af de hold i ligaen som laver færrest mål. De sætter altså en stor lid til, at deres defensiv kan hive sejrene i hus. I en kamp, hvor begge hold faktisk har samme gameplan. Tror vi at det hele ender med, at kampen ender uafgjort i den ordinære spilletid. Inden et hold kan afgøre kampen, enten i overtidens fem minutter eller på straffeslag.

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Dallas Stars vs Arizona Coyotes ender med uafgjort i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 4,30 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund