Dagens spilforslag og odds: Colorado vinder topkampen over Capitals!

Kamp: Colorado Avalanche vs Washington Capitals

Spilforslag: Colorado Avalanche vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,12

Units: 2/5

Spilstop: 14 februar kl. 03:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Colorado Avalanche og Washington Capitals i et vaskeægte topopgør. Det er nemlig nummer to i Western Conference Colorado, som hjemme møder nummer tre fra Eastern Conference i Washington. Det er dog to hold i vidt forskellig form, og det ligner lidt at Capitals får en svær kamp. De har nemlig tabt tre af deres sidste fire kampe, og værre endnu er det at defensiven ser miserabel ud.

For Colorado ser det helt anderledes ud, og de har nu vundet otte af deres sidste ni kampe og fem i træk. Især de fem sidste sejre har været specielt imponerende, da defensiven har fungeret optimalt. Blot fem gange er der gået mål ind, hvilket også har resulteret i de mange sejre. Senest blev det til 3-0 over Ottawa, så Colorado har timet formen perfekt. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,12 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Colorado Avalanche kampen i ordinær tid

Normalt vil man starte ud med, at have fokus på Colorados blændende offensiv. Men på det seneste har de defensivt været intet mindre end fantastiske. Især deres to keepere har stået nogle flotte kampe, hvor Grubauer ligner den nye faste starter. Tyskeren har stået fire af de sidste fem kampe, og har derfor stor ære af de flotte resultater. Hvis ikke han starter, kan Colorado dog være helt rolige da Pavel Francouz har stået en flot sæson. Af de to målmænd har tjekken faktisk de bedste stats, så Colorado besidder modsat Washington to klassemålmænd.

Problemerne for Capitals er nemlig, at de til stadighed giver Holtby chance efter chance. Selvom han tydeligvis ikke har det høje niveau mere, som han viste for nogle år siden. Med den offensiv, som Colorado kan stille op med kan det blive en lang nat for Washington defensiven. Nathan MacKinnon bliver ved med, at præstere på et så højt niveau det næsten er utænkeligt. Efter 55 spillede kampe har han lavet vanvittige 78 point, og er både holdets topscorer og den med flest assists. Omkring sig har han ligeledes dygtige medspillere, som holder et stabilt højt niveau. Rantanen, Makar, Burakovsky, Donskoi, Girard, Landeskog med flere har alle lavet masser af point. Det ligner det perfekte tidspunkt, at møde Capitals på og derfor forventer vi Colorado vinder kampen i nat!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Colorado Avalanche og Washington Capitals ender med en hjemmebanesejr til Colorado mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,12 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund