Dagens spilforslag og odds: Brøndby IF vs FC København ender uafgjort!

Kamp: Brøndby IF vs FC København

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,40

Units: 2/5

Spilstop: 6 oktober kl. 14:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Søndag skal de evige rivaler Brøndby IF og FC København mødes, og denne gang foregår opgøret på vestegnen. Brøndby spiller altså på hjemmebane, og tager imod et FCK hold som kommer fra en Europa League kamp i midtugen. Resultatet i den kamp endte 1-1, hvor FCK var særdeles gode til at lukke ned for den svenske offensiv. Til eftermiddag kan det nemt tænkes, at FCK vil bruge en lignende taktik for at lukke ned for Brøndbys offensiv.

Et uafgjort resultat vil, nemlig ikke være et dårligt resultat for nogen af holdene. Vi tipper i hvert fald, at kampen mellem disse to tophold ender med pointdeling. FCK mangler stadig Wind og N´Doye og det har de kunne mærke, og holdet leder desperat efter nye folk til at lave mål. Hos bookmakeren Bet365 giver de odds 3,40, og det er en glimrende pris. Vi anbefaler, at man vover pelsen og smider et spil efter resultatet hos dem.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Selvom Brøndby laver masser af mål på hjemmebanen, så er der altså også en del huller i defensiven. Målmand Marvin “Sæbe” Schwäbe har fået det noget bekymrende øgenavn, efter en del dårlige præstationer. I forsvaret er tre forholdsvis nye spillere, i gang med at finde både sig selv, samt deres medspillere. De har potentialet til, at blive fantastiske i fremtiden med som det er lige pt. Kæmper de med, at holde modstanderne fra at score.

Siden N´Doye og Jonas Wind blev skadet, har FCK dog haft store vanskeligheder ved at score. Santos og Sotiriou ligner ikke for alvor løsningen, på deres problemer i offensiven, og Bendtner er stadig ikke i topform. Træner Solbakken har derfor valgt, at rette fokus mod en stærk defensiv og det har givet bonus. Efter tre nederlag i træk fik FCK nemlig lukket helt af imod både Lugano i Europa League, samt FC Midtjylland i topkampen der endte 0-0.

Rent faktisk har FCK spillet tre af deres seneste fire kampe uafgjort, hvor kun sejren på 4-2 over et svagt Silkeborg mandskab skiller sig ud. Brøndby møder FCK på et godt tidspunkt, som efter en midtugekamp burde være mærket. Deres seneste tre indbyrdes opgør er alle endt med sejre til FCK, men i dag tror vi på at BIF tager det ene point og sætter en stopper for stimen af nederlag.

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vs FC København ender uafgjort i søndagens Superliga opgør, til odds 3,40 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu