Dagens spilforslag og odds: Boston Bruins vinder Stanley Cuppen!

Kamp: Boston Bruins vs St. Louis Blues

Spilforslag: Boston Bruins vinder

Odds: 1,95

Units: 4/5

Spilstop: 13 juni kl.02:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Boston Bruins fik natten til mandag, tvunget serien ud i det der bliver den altafgørende kamp syv. Ikke bare vandt de kampen, men de fik tanket en stor portion selvtillid til finalekampen, med en knusende 5-1 sejr. Bet365 giver i skrivende stund odds 1,95 på, at Boston vinder kampen i ordinær spilletid. Og selvom alt kan ske i en serie hvor stillingen er 3-3 i kampe, føler vi os sikre på, at Boston fuldfører et flot comeback. Der derved vil få Stanley Cup trofæet hjem til, the City of Champions.

At Boston Bruins har mulighed for, at hjemføre sit syvende trofæ, er heller ikke uden historisk betydning. I den nuværende NHL æra er 3 hold foran resten med samlede sejre. Montreal Canadiens har 23, Toronto Maple Leafs har 13 og Detroit Red Wings har 11. Chicago Blackhawks har dog præcis som Boston 6 samlede sejre, og prestigen i at trække fra Chicago og komme op på 7 samlede sejre, er helt sikkert noget Boston også spiller for.

Derfor vinder Boston Bruins

I kamp seks viste Boston klart, at de har det bedste hold af de to finalehold. 5-1 sejren kom blandt i hus, ved hjælp af scoringer fra de to superstjerner Brad Marchand og David Pastrnak. Og det er uden tvivl igen disse to, som skal trække et stort læs og sørge for at slå Blues.

Den finske målvogter Tuukka Rask, kan dog nemt gå hen og stjæle alle overskrifterne. Bostons målvogter har dog løftet sit spil betydeligt siden grundspillet. Han stod i 46 kampe i grundspillet med en redningsprocent på 91,25, svarende til 2,48 imod pr. kamp. Her i slutspillet er det tal dog blevet hævet betydeligt, til en imponerende redningsprocent på 93,77 i de 23 kampe han har spillet. Et tal der også har sænket de mål han har lukket ind, til blot 1,93 pr. kamp.

I en serie hvor Boston Bruins nu har scoret 21 mål og blot lukket 14 ind. Tegner der sig et tydeligt et billede af, at Boston står med de bedste kort på hånden. Inden denne kæmpemæssige syvende kamp, der vil afgøre dette års Stanley Cup, og finde årets vinder.

Når holdene og de foregående seks kampe de to hold imellem bliver analyseret, står Boston Bruins som det bedste bud på vinderen. På målmandspositionen står de stærkest, holdet laver flest mål. Og ses der ud fra disse to ting er det svært, at se hvordan et Blues hold, som uomtvisteligt må være ramt på selvtilliden. Skal kunne stille noget op imod Boston Bruins!

Dagens spilforslag lyder hermed: Odds 1,95 hos Bet365.

Følg spilforslaget nu