Dagens spilforslag og odds: Boston Bruins vinder over Ottawa Senators!

Kamp: Boston Bruins vs Ottawa Senators

Spilforslag: Boston Bruins vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,60

Units: 4/5

Spilstop: 3 november kl.00:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat tager de utroligt formstærke Boston Bruins hjemme imod, bundholdet Ottawa Senators. Udeholdet har haft en pause mellem kampe på hele seks dage, imens Boston har fortsat de mange sejre. Rent faktisk har Boston mandskabet vundet de sidste fire kampe i træk, og det endda i ordinær spilletid. Ottawa kommer med lidt succes fra to sejre, i de sidste tre kampe. Men det har også været sejre, over de ligeledes kriseramte mandskaber Sharks og Detroit.

Men faktum er, at Ottawa er og bliver et af de hold, som ikke vinder mange kampe i år. Spillermaterialet er simpelthen ikke godt nok, og holdet er i en opbygningsfase. Boston er derimod adskillige niveauer over Ottawa, og over hele linjen er mandskabet stærkt. Der venter en helt anden kaliber i Boston, og vi tror Ottawa må smage nederlagets sødme endnu engang. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,60 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Boston Bruins kampen i ordinær tid

En af grundene til, at Boston har været så succesfulde indtil videre i denne sæson. Hænger sammen med, at deres førstekæde har været intet mindre end fænomenal. Patrice Bergeron, Brad Marchand og David Pastrnak har banket mål ind efter behag, samtidig med at de har et hav af assists. Især Marchand og Pastrnak har været vanvittige, og har med henholdsvis 21 og 24 point, lavet mange flere point end hvad ventet var. Lad os sige det på den her måde, Bergeron har i 12 kampe lavet flotte 12 point. Et point i snit, hvor Marchand er tæt på to point i snit per kamp. Pastrnak er med sine 24 point på præcis det flotte snit, og scorer altså to point per kamp.

De kommer i nat op mod et hold, som lukker ikke færre end mindst tre mål ind i snit per kamp. Imens Boston selv formår, at holde modstanderen nede på lige lidt over to mål i deres hidtidige 12 kampe. I de seneste otte indbyrdes opgør, har Boston da også domineret stort og har således hele syv sejre i ordinær tid. Imens det sidste opgør er vundet efter overtid, så Boston har krammet på bundholdet Ottawa. Alt tegner på en overkommelig kamp for Boston, som de vinder som så ofte før når de skal op mod Ottawa!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Boston Bruins og Ottawa Senators ender med sejr til hjemmeholdet fra Boston i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,60 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund