Dagens spilforslag og odds: Blue Jackets vs St. Louis Blues ender uafgjort!

Kamp: Columbus Blue Jackets vs St. Louis Blues

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,00

Units: 2/5

Spilstop: 16 november kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Columbus Blue Jackets og St. Louis Blues, og det er to hold der spiller mange kampe uafgjort i ordinær spilletid. Ud af 18 kampe har Columbus således spillet syv kampe, som er gået i overtid. Imens St. Louis Blues kampe er gået i overtid, i hele ni kampe ud af 19 kampe. Sidst disse to hold mødtes, kan du vel næsten gætte hvad der skete, kampen gik i overtid. Selv om St. Louis Blues er smalle favoritter til, at tage sejren i ordinær tid og har været det ofte før i denne sæson.

Så er det som om, at de lige mangler det sidste i offensiven. Savnet af Tarasenko kan tydeligt mærkes, og fokus har været på en bundsolid defensiv. Anført af deres stjernekeeper er det da også lige præcis det, som Blues har. På det seneste har Binnington stået fantastisk, og selv i en udebanekamp burde Blues kunne få point med fra kampen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 4,00 for det uafgjorte resultat i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Ligaen i år virker mere jævnbyrdig end nogensinde, og de forsvarende mestre fra St. Louis Blues er kommet flot fra start. Sejrene må de dog kæmpe for, og kun i syv af deres 19 kampe er sejren kommet i hus i ordinær spilletid. Yderligere fem er kommet i overtid, imens fire er tabt i overtiden og tre kampe tabt i ordinær spilletid. Columbus har været lidt mere stabile, hvis man kan være så fræk at skrive det om et hold med syv kampe i overtid. Men med blot tre sejre i ordinær tid, og otte nederlag har de kæmpet mere for pointene i år.

En af de ting der dog er positive for Columbus er, at nattens kamp spilles på hjemmebanen. Det burde give vinger, og være med til at presse Blues til det yderste. Hvilket igen kan skubbe en kamp i overtid, som det er set så ofte før i disse to mandskabers kampe. For begge hold gælder det også, at selv i sejr eller nederlag har kampene ofte været utroligt jævnbyrdige. Hvor kampene har været afgjort på et måls forskel. I nat tror vi altså, at kampen ender i overtid inden vi skal finde en vinder af kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Columbus Blue Jackets og St. Louis Blues ender uafgjort i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 4,00 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund