Dagens spilforslag og odds: Bernal vinder 20. etape!

Kamp: Tour de France 2019 – 20. etape

Spilforslag: Egan Bernal vinder etapen

Odds: 2,75

Units: 3/5

Spilstop: 27 juli kl.13:35

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

På gårsdagens etape viste Bernal endnu engang, at han er den klart bedste klatrer i løbet. Etapen blev på grund af voldsomt vejr stoppet, efter de havde nået toppen af Col de I´Iseran. Her var Bernal altså forrest af alle, hvor end ikke den stærke Simon Yates kunne følge ham. Nu kommer så afgørelsens time på 20. etape, hvor det store slag skal slåes. Etapen er blevet forkortet til blot 59 kilometer, men de 33,4 af disse er op mod målstregen i Val Thorens. Det er et voldsomt bjerg, med en gennemsnitlig stigningsprocent på 5,5. Men lad dig ikke snyde, for den er bestemt ikke let. De 5,5% er nemlig ret misvisende, da bjerget har 7 kilometer spredt over bjerget hvor den kun når op på 3,6%.

De første 7 kilometer, samt de sidste 9 kilometer af bjerget er utilgiveligt stejle. Det er da også her, at det forventes forskellen skal gøres. Bernal kan læne sig tilbage og køre med, i de angreb der utvivlsomt vil komme fra stigningens start. Og når han så igen har bevist, at han er den absolut bedste klatrer i løbet, er det blot at knuse modstanderne på de sidste 9 kilometer. Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 2,75 for en etapesejr til Bernal. Vi er slet ikke i tvivl om, at det er glimrende spil, og værd at smide penge efter!

 

Derfor vinder Bernal etapen

På 14, 15, 18 og 19. etape har Bernal taget tid på Thomas, som stadig må formodes at være hans største konkurrent. Der har vist sig et tydeligt mønster, når klassementsryttere har åbnet op for posen. Bernal er bedst, kort og godt. Indtil Thibaut Pinot fik en skade og senere hen måtte udgå på gårsdagens etape. Har det set ud som om, at Bernals største trussel skulle komme fra franskmanden. Nu er han som bekendt ude af løbet, og tilbage står holdkammeraten Thomas, som den måske største udfordrer. Her kommer problemet dog, Thomas kan ikke angribe Bernal, det ville stride imod al sund fornuft. Hvis Team Ineos valgte, at sende ham ud i en direkte duel mod Bernal.

Der hvor det til gengæld kan blive aktuelt, er hvis Bernal bliver angrebet af de andre udfordrere og Thomas vælger, at køre med. Team Ineos har haft en klar taktik indtil videre i løbet, nemlig at sende Bernal i angreb. På 19. etape brugte de dog Thomas, inden Bernal med sit slangehug plantede dem alle. Bernal er blevet stærkere for hver dag, og han regnes klart for, at være den stærkeste bjergrytter, hvis han vil går efter sejren tager han den!

Dagens spilforslag lyder hermed: Egan Bernal vinder 20. etape af årets Tour de France, til odds 2,75 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu