Dagens spilforslag og odds: Barty stormer videre mod Riske!

Kamp: Ashleigh Barty vs Alison Riske

Spilforslag: Barty vinder i to sæt (-1,5 sæt)

Odds: 1,48

Units: 4/5

Spilstop: 8 juli kl.12:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Den ustoppelige australske verdensetter Ashleigh Barty, har nærmest leget sig til 1/8 finalen ved årets Wimbledon turnering. Modstanderen bliver Alison Riske, og hun levnes ikke mange chancer imod den formstærke Barty. Hos bookmakeren Betsafe er det muligt, at spille på Barty til at vinde i to sæt, til odds 1,48. Og det virker slet ikke, som et dårligt spil. Barty har spillet fantastisk tennis på de britiske græsbaner, og har dermed fortsat det sublime tennis hun har vist over de seneste måneder.

Efter hendes sejr i French Open, spillede hun fantastisk og vandt opvarmningsturneringen i Eastbourne. Denne turnering blev ligesom Wimbledon, spillet på græsunderlag, og Barty er ved at vise omverden, at hun er den ægte vare. Riske har spillet tre opslidende kampe for, at nå denne 1/8 finale. Alle tre kampe er gået i tre sæt, og samtidigt har Barty haft en meget lettere vej, med tre 2-0 sejre. Barty har altså både sparet flere kræfter, og er derudover en bedre spiller på nærmest alle facetter af tennisspillet. Alt taler for at Barty kan ende med, at knuse Riske i dagens opgør.

 

Derfor vinder Barty i to sæt

Kontrasten hos disse to spillere er stor, imens Barty ikke har set sig tilbage i 2019. Så er der for Riskes tilfælde, tale om en spiller som aldrig fik forløst talentet, og har derfor heller aldrig fået det helt store gennembrud. Det er da også blevet til ret mange førsterunde nederlag, for Riske i de fire store Grand Slams over de sidste fire år. Hele 15 gange har hun måtte se sig besejret i første runde siden 2015, og blot tre gange har hun undgået denne skæbne. På ranglisten er hun også gradvist faldet ned, og hendes bedste tid, virker til at være i fortiden.

Barty derimod har været intet mindre end fænomenal i 2019. En kvartfinale i Australien Open, blev fulgt op af sejren i French Open. De er til dags dato hendes bedste resultater i Grand Slams, og det forventes at hun kun bliver bedre og bedre. Barty er blevet beskrevet, som en Martina Hingis type. Den tidligere schweiziske superstjerne er ikke dårlig, at blive sammenlignet med, og Barty har da også taget tennisverden med storm.

Bartys niveau er langt højere end Riskes, og med et grundspil der tæller nogle giftige slag og en meget hårdt slående forhånd, ser vi ikke Riske være nogen trussel i dagens opgør.

Dagens spilforslag lyder hermed: Ashleigh Barty vinder over Alison Riske i to sæt ved Wimbledon, til odds 1,48 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu