Dagens spilforslag og odds: Pukki Power på JYSK Park

Spilforslag til dagens kamp

Kamp: Silkeborg IF – Brøndby IF
Spilforslag: Teemu Pukki scorer første mål 
Odds: 4,50
Bookmaker: Betsafe

Følg spilforslaget hos Betsafe

 

Det er bund imod top, når Silkeborg IF tager imod Brøndby IF i aften. Silkeborgenserne ligger næstsidst i Superligaen, og de ligner en oplagt nedrykningskandidat. Brøndby derimod fører Superligaen, og de har vundet deres seneste otte kampe i alle turneringer. Dermed bør der være klasseforskel på JYSK Park.

 

Varme Pukki

Denne sæson har været en lang katastrofe for Teemu Pukki. Den finske angriber har haft svært ved at følge op på sin fremragende sidste sæson, og han har brændt chancer i spandevis. Flere gange har han kostet, eller været tæt på at koste, Brøndby point, og han har endda været bænket i en periode. I sidste weekend fik han dog for alvor hul på bylden, da han scorede hattrick på hjemmebane imod FC Nordsjælland.

I den kamp så vi endelig den gode gamle Pukki igen. Finnen var iskold i sine afslutninger, og han tog alle de rigtige beslutninger foran mål. Flere af hans mål var deciderede perler, og det lover rigtig godt for resten af efteråret. Pukki er nemlig en af Brøndbys absolutte nøglespillere, og de gul-blå ved præcis, hvordan finnen skal udnyttes bedst.

På midtbanen er Hany Mukhtar, Christian Nørgaard og Simon Tibbling alle i topform for tiden. De er alle specialister i at spille Pukki fri, og med hans nyfundne selvtillid bør de være ekstra opsatte på at sætte ham op.

 

Håbløse Silkeborg

Silkeborg har lukket hele 31 mål ind i denne sæson, hvilket er næstdårligst af alle i Superligaen. Efter 16 spillerunder lukker silkeborgenserne altså næsten to mål ind per kamp i snit, og de får derfor svært ved at lukke ned for Pukki.

Til kampen imod Brøndby må Silkeborg i øvrigt undvære de to venstrebacker Mikkel Cramer og Gustav Dahl samt hårdtarbejde Dennis Flinta. Dette bør gøre Pukkis opgave med at komme på tavlen en anelse nemmere.

 

Læs den fulde optakt til kampen her.

 

Spil på Pukki som første målscorer hos Betsafe

 

Betsafe logo