Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Ukraine vs Slovenien (EM 2016 Playoff, 1. opgør)

Vi spiller: Over 2,5 mål: Odds 2.50 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 14. november kl. 18.00

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Optakt: Ukraine vs Slovenien

Slovenien var på papiret det dårligste af samtlige 3’ere på tværs af grupperne i EM 2016-kvalifikationen, mens Ukraine var tredjebedst blandt 3’erne.

Slovenien vandt fem af de 10 gruppekampe, mens det blev til fire nederlag og en uafgjort. De fleste af sejrene blev hentet på hjemmebane, mens man ude vandt to og tabte tre. Slovenien er altså ikke et synderligt stærkt udehold, hvor de tre nederlag i gruppespillet kom mod Estland, England og Schweiz.

Ukraine lukkede blot sølle 4 mål ind i samtlige 10 kampe i gruppespillet, hvor man ydermere formåede at score 14 mål. Det var nok til 6 sejre og kun tre nederlag, men alligevel ikke nok til at snuppe en direkte plads på EM-toget.

I dette direkte playoff opgør om EM-billetten, skal Slovenien selvfølgelig forsøge at sikre et godt udgangspunkt før returopgøret. Ukraine er dog et stærkt hjemmehold, og Slovenien får svært ved at holde Ukraine fra fadet i 90 minutter, hvis man stiller sig for langt tilbage på banen. Slovenien er også et hold som gerne vil spille med bolden, og vi forventer ikke, at Slovenien “parkerer bussen” i aften.

Slovenien scorede 18 mål i gruppespillet, hvor to faldt i 3-2 nederlaget ude mod Schweiz og et enkelt faldt da man tabte 3-1 i England. Begge resultater vidner dog om, at Slovenien kan score mål selv på de sværeste udebaner, og Ukraine skal være på vagt for ikke at lukke mål ind i aften.

Til gengæld er Ukraine også tvunget frem ad banen for at score inden returopgøret, og dermed vurderer vi, at der er lagt i kakkelovnen til flere mål i denne kamp.

 

Dagens Spilforslag

Der er odds 1.80 på Ukraine, hvilket er et rigtigt fornuftigt odds på hjemmebane-favoritterne, da Slovenien kan leve med et spinkelt nederlag. Et gæt på kampens resultat her fra redaktionen bliver 2-1 til Ukraine, og det kan i øvrigt spilles til odds 9.00.

Vi spiller på Over 2.5 mål til odds 2.50, fordi vi vurderer, at der kommer flere mål i dette opgør end de fleste forventer. Det gør oddset højt, og det skal selvfølgelig udnyttes.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Ukraine vs Slovenien

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Ukraine vs Slovenien.

 

Indlæser...
Indlæser...

 

 

bet365-580x330