Dagens Spilforslag: Odds på Chievo vs Roma

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Chievo vs Roma (Serie A)

Vi spiller: Roma: Odds 2.20 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 6.1.2016 kl. 15.00

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Roma vinder og fortsætter stimen

I dette Dagens Spilforslag kigger vi igen mod Serie A, hvor vi i går ramte odds 3.40 på Sampdoria-sejr.

I dag kigger vi igen på et udehold i den bedste italienske række, nemlig AS Roma, som skal på besøg i Verona hos Chievo.

Roma er nr. 5 i Serie A og er i den grad stadig med i mesterskabskampen som indtil videre er uhyggelig tæt i år. Mindst fem klubber kan vinde “Scudetto” i år, og Roma skal have tre point i dette opgør, hvis man vil holde trit med toppen.

Godt nok har Roma har ikke høstet mange sejre på det seneste, hvor man har måtte stille sig tilfreds med uafgjort i flere svære kampe, men det lykkedes at vinde den sidste med 2-0 hjemme mod Genoa lige før jul. Samtidig har Roma spillet sig videre til knockout-fasen i Champions League fra en ellers svær gruppe, og det ligner en stor sæson er i vente for romerne. Skal det nye år kickstartes på ordentlig vis, kræver det naturligvis en sejr i årets første kamp.

Chievo gør det normalt godt på hjemmebane, men Roma bør være for stor en mundfuld for Verona-klubben der p.t. frister en tilværelse midt i tabellen.

 

Dagens Spilforslag

Vi forventer en sikker sejr til Roma ude over Chievo.

I dag spiller vi på Roma-sejr til odds 2.20.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Chievo vs Roma

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Chievo vs Roma i Serie A.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330