Dagens spilforslag og odds: Danmark slår Rusland

Spilforslag til dagens kamp

Kamp: Danmark – Rusland
Spilforslag: 1
Odds: 3,90
Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Danmark og Rusland tørner sammen i Oldenburg ved VM i kvindehåndbold 2017. Russerne har haft en fremragende slutrunde indtil videre, og de er da også store favoritter til at løbe med sejren. Danmark har dog grund til optimisme, og de danske kvinder er bestemt ikke uden chancer. Faktisk ligger der en gedigen overraskelse og lurer i Oldenburg, hvis danskerne spiller op til deres bedste.

 

Rasende russere

En af de mest afgørende faktorer er, at Danmark skal have tur i den. Får de det, kan russerne virkelig presses, da de ikke er vant til modgang. Russernes træner Jevgenij Trefilov er kendt for sit store temperament, hvilket han ofte lader gå udover spillerne. Under Ruslands seneste kamp imod Japan, hvor de vandt 29-28, svinede han praktisk talt spillerne til. Dette resulterede ganske vist i en sejr, men det var tydeligt, at spillerne var skræmte. Hans trænerstil er meget gammeldags, og han har ofte svært ved at få det bedste ud af spillerne.

Når det går godt for Rusland, er de blandt de bedste i verden. Så snart de rammer modgang, har de det dog med at blive modvillige, hvilket skyldes Trefilovs primitive trænerstil. Derfor gælder det for Danmark om at komme frem og presse russerne.

 

Formstærke danskere

Efter Danmarks skuffende start er landsholdet virkelig kommet godt igen. Danskerne er nu oppe på tre sejre i træk, og med en sejr, kan vi overhale Rusland og tage førstepladsen i grupen.

Tidligere på ugen slog Danmark Brasilien med to mål, og her leverede landsholdet en fin præstation. Stine Jørgensen scorede vanvittige ni mål, og hvis hun kan fortsætte imod Rusland, ser det godt ud.

Jørgensen får dog også en vigtig rolle defensivt. Det bliver nemlig hende, der skal lukke ned for den store russiske profil, Darja Dmitrieva. Hun spiller, ligesom Jørgensen, centralt på banen, og vinderen af den duel kan meget vel afgøre kampen. Jørgensen er i så god form for tiden, at det er svært ikke at se hende skinne imod Rusland.

Du kan læse mere om det danske hold i vores store VM i kvindehåndbold 2017-optakt her.

 

Spil på dansk sejr hos Danske Spil

 

danske spil logo