Dagens spilforslag – AGF slår OB

Kamp: OB – AGF

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 14. februar kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

AGF er godt med i mesterskabskampen, da man inden denne spillerunde blot var tre point efter Brøndby på førstepladsen. Derfor er det naturligvis vigtigt for aarhusianerne, at man holder sig til med tre point i udekampen mod OB. Vi har da også tiltro til, at AGF kan slå OB, som de har haft godt tag i de seneste to sæsoner.

 

Derfor slår AGF OB

AGF har fået en godkendt start på foråret med fire point efter kampene mod Vejle og Lyngby. Lyngby havde ellers runden inden hentet sæsonens første sejr i deres udekamp mod OB, så deres selvtillid må formodes at have været i top.

Her var det dog Jón Dagur Thorsteinsson, som sænkede Lyngby med sin scoring fem minutter inde i anden halvleg. Det resultat blev fulgt op med en 3-1-sejr over B 93 i pokalen. Her var Thorsteinsson igen på pletten, mens også Alex Gersbach og Gift Links fik scoret for AGF.

Nu gælder det så OB, der som nævnt tabte forårets første kamp til Lyngby herefter fik de dog rejst sig mod FC Nordsjælland, som blev slået med 2-0. I midtugen tabte man første kvartfinale i pokalen med 2-1 til FC Midtjylland.

AGF har haft et godt tag i OB de sidste par sæsoner. Sidste sæson mødtes holdene tre gange i Superligaen samt engang i pokalen. I grundspillet er det blevet til sejre på 2-1, 1-0 og senest 4-2 til AGF. Sidste sæson vandt AGF desuden 1-0 i pokalen.

Som bekendt mødtes netop AGF og OB sidste sæson i play-off-kampen om en plads i Europa League. Den duel endte AGF også med at kunne trække sig sejrrige ud af med en sejr på 2-1. Vi mener altså, at AGF udbygger deres gode stime mod fynboerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF slår OB. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette væddemål.