Kamp: OB – AGF

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 1. november kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

OB leverede et stærkt resultat i pokalturneringen, da man efter forlænget spilletid slog FC Nordsjælland ud. Nu gælder det en hjemmekamp mod AGF.

Aarhusianerne tabte deres seneste kamp med 0-1 ude mod rivalerne Randers. De skal med andre ord brug tre point for at holde sig inde i billedet til top seks. Vi mener, at det tegner til at blive en ganske tæt og relativt målfattig affære på Nature Energy Park i Odense. Derfor siger vi, at der kommer under tre mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

OB havde som nævnt en tiltrængt succesoplevelse i midtugens pokalkamp. Her var man ellers på vej mod et truende nederlag, men Aron Thrándarson fik udlignet til 1-1 kort før tid. Derefter scorede OB tre gange i den forlængede spilletid.

Fynboerne havde nemlig blot hentet et point i deres to seneste Superligakampe mod Randers og Silkeborg, som endte henholdsvis 1-2 og 1-1. I kampen forinden havde man eller slået Vejle med hele 6-0.

Inden Vejle-kampen var det blot blevet til et point i kampene mod AaB og Viborg, som sluttede 0-2 og 1-1. Det vidner om, at OB trods målfesten mod Vejle har problemer med at lave mål i flere af deres kampe.

Nu møder de så AGF, som også har store problemer med at lave mål. De har siddet over i midtugen, da de allerede var ude af pokalen. Ser vi på AGF’s seneste tre ligakampe, så har de i løbet af disse blot scoret en enkelt gang. De har mødt FC Midtjylland, AaB og Randers, hvilket gav en samlet målscore på 1-5.

Der er med andre ord ikke lagt op til nogen målfest Odense, og vi siger da også, at der højest kommer to mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem OB og AGF. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.