Dagens spilforslag og odds: Dronningen nævner Kronprinsen i nytårstalen

Spilforslag hver dag

Begivenhed: Dronningens Nytårstale 2018
Spilforslag: Kronprinsen
Odds: 1,70
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Dronningen nævner Kronprinsen

 

Et rigtig godt nytår skal det lyde her fra alle os hos Odds.dk til vores trofaste læsere. Der er selvfølgelig ikke særlig meget fodbold på programmet i dag, men der er derimod masser af dronningens nytårstale odds. Vanen tro kan du spille på alt mellem himmel og jord, men her på redaktionen har vi udset os et væddemål med rigtig god betvalue. Kronprinsen fyldte nemlig 50 i år, og der er rimelig stor sandsynlighed for, at han bliver nævnt i nytårstalen. NordicBet ligger et godt stykke over resten af markedet, så det smider vi en skilling efter hos dem.

 

Kronprinsen blev nævnt i 2016 og 2017

Sidste år blev Kronprinsen nævnt en enkelt gang i nytårstalen, da dronningen sagde; “Jeg ved, at Kronprinsen og Kronprinsessen glæder sig til gensynet med den betagende natur, det rige kulturliv og den store gæstfrihed.” Det var vi rigtig glade for, da der præcis ligesom i år var odds 1,70 at hente på han blev nævnt.

Tager man og kigger to år tilbage, så var Kronprinsen også at finde i nytårstalen. Her blev han endda nævnt hele to gange. Først i denne sætning; “Kronprinsen har også taget sin uddannelse i Aarhus”. Lidt senere dukkede han så op igen i denne sætning; “Kronprinsen har besøgt vores udsendte i Irak og i Mali.”

Helt overordnet set så er Kronprinsen alt i alt blevet nævnt fjorten gange i dronningens nytårstale, så det er bestemt ikke en sjældenhed, at det sker. Derudover blev han jo som bekendt 50 år den 26. maj, og da Prins Henrik ikke længere er hos os, så er det ved at være på tide, at han træder endnu længere ind i rampelyset. Vi har meget svært ved at se, hvorfor han ikke skulle blive nævnt for tredje år i træk.

Derfor anbefaler vi at spille på, Dronning Margrethe nævner Kronprinsen i sin nytårstale til odds 1,70 hos NordicBet.

 

Odds på Dronningen nævner Kronprinsen

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund