Dagens spilforslag og odds: Adolfo Sormani kommer tilbage på sejrssporet

Spilforslag hver dag

Kamp: Nykøbing FC – Vejle BK
Spilforslag: 2
Odds: 2,55
Bookmaker: betfair

 

Odds på Vejle-sejr hos betfair

 

Den sidste kamp i 1/16-finalerne af Sydbank Pokalen skal afvikles i dag på Enelco Arena, hvor Nykøbing FC fra midten af NordicBet Ligaen tager imod Vejle BK fra bunden af Alka Superligaen. Selvom hjemmeholdet har vundet deres sidste opgør i træk på eget græs, så har vi stadig mere fidus til udeholdet. De har nemlig haft to dage mere til at restituere, og derudover så jagter de også en succesoplevelse efter 3-0-afklapsningen på Sydbank Park mod SønderjyskE i fredags. Den tror vi på, at de får ved at spille sig videre til 1/8-finalerne af den danske pokalturnering.

 

Vejle er pisket til sejr

Værterne er rigtig svære at blive klog på i denne sæson, da det er blevet til fire sejre, fire uafgjorte og fire nederlag med en samlet målscore på 14-14. Derfor giver det også god mening, at de befinder sig i midten af tabellen på en syvendeplads. På det seneste har de dog gjort det ganske godt, da det er blevet til tre sejre, en enkelt uafgjort og et nederlag i deres sidste fem kampe. Vi har dog på fornemmelsen, at denne fine stime stopper i aften.

Gæsterne er således pisket til sejr efter kampen mod sønderjyderne. Viljormur Davidsen blev præsenteret for et tvivlsomt rødt kort i første halvleg, og det endte med at koste dem dyrt. Først scorede Niki Zimling fra 11-meter-pletten. Derefter fordoblede Alexander Bah føringen og kort før tid var det så Søren Frederiksen som cementerende den sønderjyske sejr på 3-0.

Cheftræner Adolfo Sormani var rasende efter kampen og nægtede at snakke til pressen, hvilket er en meget god indikator for, at han har tænkt sig at tage denne pokalkamp yderst seriøst. Stiller vejlenserne i stærkeste opstilling, så burde de også snuppe sejren og avancere til næste runde af Sydbank Pokalen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Vejle BK vinder kampen til odds 2,55 hos betfair.

 

Odds på Vejle-sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund