Kamp: CD Nublense – Deportes La Serena

Spilforslag: CD Nublense vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 6. oktober kl. 01:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Bolden ligger stille i Europa på grund af de kommende VM-kvalifikationskampe. Et af de få steder i verden, hvor der stadig spilles i disse dage er i Chile.

Her mødes CD Nublense og Deportes La Serena i den chilenske Primera División. Hjemmeholdet hente i sidste weekend imponerende sejr over topholdet Colo-Colo.

Vi regner da også med, at det bliver CD Nublense, som ender med at løbe med de tre point i denne kamp på Estadio Nelson Oyarzún Arenas i Chillán.

 

Derfor vinder CD Nublense kampen

Som nævnt hentede CD Nublense tre vigtige point for en uge siden. Her mødte man nemlig ligaens nummer et storholdet Colo-Colo, som fører ligaen og gennem deres historie har vundet 36 mesterskaber.

Inden havde CD Nublense eller blot vundet én af deres forrige 11 kampe. Der var med andre ord ikke meget, som tydede på, at de skulle få tre point med fra den chilenske hovedstad Santiago.

Det blev dog ikke desto mindre tilfældet, da Matias Moya scorede kampens eneste mål med ti minutter igen af anden halvleg. Dermed nærmer man sig en af de placeringer, som giver kvalifikation til en af de sydamerikanske turneringer.

Det handler dog om, at holde skruen i vandet. Her kan man passende starte med tre point hjemme mod Deportes La Serena, som også husere i midten af tabellen.

La Serena har dog blot vundet én af deres 11 udebanekampe. Det gør dem ikke overraskende til et af ligaen ringeste udehold. Samtidig har Nublense blot tabt to af deres 11 kampe på hjemmebane.

Vi regner som nævnt også med, at denne kamp resulterer i tre point til CD Nublense, som formentlig kan sende dem længere op i tabellen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: CD Nublense vinder kampen mod Deportes La Serena. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.