Kamp: Nottingham Forest – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen med mindst to mål (Tottenham Hotspur -1)

Odds: 2,27

Spilstop: 28. august kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Tottenham har med syv point fra sæsonens første tre kampe fået ganske fin sæsonstart. Eneste pointtab kom, da man spillede 2-2 på Stamford Bridge.

Nottingham Forest er formentlig også ganske tilfredse med deres fire point. Sidste weekend var man tæt på en sejr mod Everton, men Steve Coopers tropper måtte nøjes med 1-1.

Nu venter så en svær opgave, når Tottenham kommer på besøg. Her regner vi med, at Forest trods den pæne start ender med at komme i menneskehænder.

 

Derfor vinder Tottenham kampen med mindst to mål

Tottenhams gode sæsonstart fortsatte sidste weekend. Her hentede man en god 1-0-sejr hjemme mod Wolverhampton.

Wolves er kendt som et meget kompakt hold, hvis defensiv er svær at få åbnet. Det lykkedes dog Spurs midtvejs i anden halvleg, da Ivan Perisic fandt Harry Kane. Det var den engelske landsholdsprofils anden sæsontræffer og Perisic’ anden assist.

Den sejr betyder, at Spurs efter tre kampe fortsat er med helt fremme i den sjove ende af Premier League-tabellen. Nu gælder det så denne kamp mod oprykkerne Nottingham Forest.

Forest var sidste weekend tæt på sæsonens anden sejr. Brennan Johnson havde bragt Midlands-holdet foran med omkring ti minutter igen. Det lykkedes dog Evertons Demarai Gray at redde et point for the Toffees.

Nottingham Forest er det hold i ligaen, som har hentet suverænt flest spillere. Det var da også ventet, da man måtte sige farvel til mange efter oprykningen. Der kommer dog formentlig til at gå lidt tid endnu, inden de er helt spillet sammen, hvilket lover godt for dere sæson med den succes, som de allerede har haft in mente.

Vi tror dog, at de ligesom i kampen mod Newcastle får problemer mod den stærke Tottenham-offensiv. Kane, Son, Kulusevski samt Perisic længere tilbage bliver svære at håndtere for Forest.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder kampen med mindst to mål (Tottenham Hotspur -1). Hos Marathonbet får man odds 2,27 på dette.