Kamp: Norwich City – Manchester City

Spilforslag: Manchester vinder kampen og holder rent mål

Odds: 1,84

Spilstop: 12. februar kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City har fortsat kurs mod endnu et mesterskab. Senest slog man Brentford i sikker stil med 2-0. Nu gælder det denne kamp mod nedrykningskandidaterne Norwich.

Der er ingen tvivl om, at Norwich har forbedret sig under Dean Smith. Spørgsmålet er dog, om de har forbedret sig nok til at holde sig oppe. Vi siger, at de får det svært i denne hjemmekamp mod Manchester City, hvor vi spår sejr til udeholdet, som vi også regner med henter et clean sheet.

 

Derfor vinder City med rent mål

A Manchester Citys 24 ligakampe i denne sæson, har de blot smidt point i fire. Det er dermed blevet til 20 sejre, to uafgjorte og blot to nederlag.

Citys målmand Ederson har desuden 13 clean sheet, hvilket vil sige, at han har holdt buret rent i lige over hver anden kamp. Sidste sæson blev det til 19 clean sheets for brasilianeren.

I midtugens kamp mod Brentford blev det da også et til endnu et clean sheet til Guardiolas tropper. Her blev det til en overbevisende 2-0-sejr over Thomas Franks Brentford.

Manchester City havde ved den lejlighed bolden omkring 3/4 af kampen. Citys massive andel af boldbesiddelsen er naturligvis en del af forklaringen på deres kampe clean sheets.

Der bør være gode muligheder for, at de føjer endnu et til samlingen, når de hjemme møder Norwich. Norwich har fire clean sheets i denne sæson.

Senest var the Canaries tæt på at tabe til Crystal Palace trods en scoring i kampens første minut. Det blev dog ved 1-1, da Zaha sparkede et straffespark forbi mål.

De kommer til at få det svært mod City, som uden tvivl vil dominere boldbesiddelsen, så der vil komme meget få muligheder for et Norwich. Vi regner ikke med, at de får scoret, og at City kan rejse hjem med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen og holder målet rent. Hos Marathonbet får man odds 1,84 på dette.