Dagens spilforslag – God start for Liverpool

Kamp: Norwich City – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen med mindst to mål (Liverpool -1)

Odds: 1,90

Spilstop: 14. august kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool sparker deres Premier League-sæson i gang med en tur til Norwich. Norwich er en af denne sæsons tre oprykkere efter blot en enkelt sæson i the Championship.

Norwich rykkede sidste sæson op med imponerende 97 point. Det til trods regner vi med, at de får en svær aften mod Liverpool, som vi tror vinder kampen med mindst to mål.

 

Derfor vinder Liverpool med mindst to mål

Liverpool haft en fornuftig pre-sæson. De lagde ud med en tur til Tyskland, hvor man slog Jürgen Klopps tidligere klub Mainz 1-0 og tabte 4-3 til Hertha Berlin. Derefter gik turen til Spanien, hvor de spillede 1-1 med Athletic Bilbao og slog Osasuna med 3-1.

Derudover har Liverpool naturligvis også brugt sommeren på at forstærke sig. Sidste sæson havde man store problemer med skader i defensiven, som endte med at koste dyrt.

Nu er Virgil van Dijk endelig tilbage efter adskillige måneders skadespause. For at undgå en lignende situation, har man også forstærket sig med RB Leipzigs Ibrahima Konaté.

Liverpool har naturligvis stadig deres stærke offensive trio bestående af Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, som skal forsøge igen at sparke Liverpool til tops.

Først gælder det Norwich. The Canaries har i løbet af sommeren naturligvis også forstærket sig på en række positioner. Man har eksempelvis hentet Werder Bremen duoen Milot Rashica og Josh Sargent.

Rashica er hentet ind som erstatning for Emiliano Buendía, som er skiftet til Aston Villa. Bundía var Norwich’ bedste spiller i sidste sæson med 15 scoringer og hele 17 assists. Derfor bliver han naturligvis svær at erstatte.

Når det kommer til defensiven har man forstærket sig med Ben Gibson fra Burnley og Dimitrios Giannoulis i Burnley. Vi tror dog ikke, at det er nok til at undgå problemer mod Liverpool.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool slår Norwich City med mindst to mål (Liverpool -1). Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.