Dagens spilforslag og odds: Thomas Frank taber tre i træk

Spilforslag hver dag

Kamp: Norwich City – Brentford
Spilforslag: 1
Odds: 2,45
Bookmaker: bet365

 

Odds på Norwich-sejr hos bet365

 

Danskerklubben Brentford med Thomas Frank i spidsen er inde i en rigtig ringe stime. De har således ikke smagt sejrens sødme siden den 15. september. Her formåede de at besejre Wigan med 2-0 på hjemmebane. Nu går turen så til Carrow Road, hvor de skal møde et Norwich City-mandskab, som har snuppet intet mindre end syv sejre i deres sidste ni forsøg. I vores optik er der ikke den store tvivl om, at hjemmeholdet er store favoritter til at snuppe sejren og tage tre point. Også selvom den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki er ude med en muskelskade.

 

Kanariefuglene kanøfler bierne

The Canaries har med to sejre i træk fået kæmpet sig op på den sjetteplads, som giver adgang til playoff-opgør, når sæsonen er færdigspillet. Rent faktisk har de gjort det ganske fornuftigt i denne sæson. Indtil videre er det blevet til syv sejre, tre uafgjorte og fire nederlag med en samlet målscore på 19-17. Teemu Pukki er deres topscorer med fem mål i EFL Championship. Den finske angriber er dog ude et stykke tid endnu med den muskelskade, som han pådrog sig for et par uger siden.

The Bees er til gengæld i forfærdelig form. I deres seneste otte kampe er det nemlig blevet til fire pointdelinger og fire nederlag med en samlet målscore på 10-16. Ikke et eneste clean sheet er det blevet til i denne periode. Derfor har vi også virkelig svært ved at se dem komme tilbage på sejrssporet i aften. Efter ansættelsen af Thomas Frank har de tabt med 0-1 til Bristol City på eget græs og 4-3 til Presten på fremmed græs. Vi kan ikke rigtig se dem besejre kanariefuglene på Carrow Road. Rent faktisk kan vi heller ikke forestille os, at de får point ud af deres anstregelser.

Derfor anbefaler vi at spille på, Norwich City vinder kampen hos bet365. I skrivende stund giver det odds 2,45.

 

Odds på Norwich-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.