Kamp: Newcastle United – Arsenal

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,89

Spilstop: 16. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Midtugens nederlag til Tottenham gør, at Arsenal skal bruge tre point, når de gæster St. James’ Park. Det bliver dog ingen let opgave mod et Newcastle-hold, som uden tvivl gerne vil give hjemmepublikummet en god oplevelse i sæsonens sidste hjemmekamp.

Newcastle er sikret mod nedrykning og har dermed ikke det store at spille for ud fra et sportsligt perspektiv. Der er dog som nævnt pres på Arsenal i jagten på Champions League.

Vi regner derfor med, at det bliver en ganske åben kamp i Newcastle. Derfor mener vi også at der er gode muligheder for, at vi får mindst tre mål at se i det nordengelske.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Arsenals seneste fem kampe har alle kastet mindst tre mål af sig. I denne periode har Arsenal i alt scoret 10 gange, mens de har lukket otte ind.

Deres offensiv har været ganske godt kørende under Arteta, så at de ligger på to mål i snit er ikke overraskende.

Mod Leeds var det Eddie Nketiah, som bidrog med begge Arsenals mål. Man kom dog i problemer i den efterfølgende kamp mod Spurs, da Rob Holding modtog et rødt kort med lige under en time igen ved stillingen 0-1.

Derfor sidder han naturligvis også over i dag mod Newcastle. Newcastle fik i seneste kamp ørerne i maskinen mod City, da de tabte med 0-5 i Manchester.

Det kan dog ske for de fleste hold. Nu venter en stor sommer for den nyrige klub. Derfor vil de gøre alt for at give hjemmepublikummet en stor oplevelse. For flere af spillerne på holdet kan dette også meget vel blive sidste kamp i den sort-hvide trøje.

Newcastle kan sagtens komme til at drille Arsenal-forsvaret med folk som Allan Saint-Maximin og Bruno Guimarães. På den anden side har vi også set i kampene mod City og Spurs, at de er sårbare mod topholdene.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Newcastle United – Arsenal. Hos Marathonbet får man odds 1,89 på dette.