Dagens spilforslag og odds: Endnu et målfattigt New Firm i Parken

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – Brøndby IF
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: bet365

 

Odds på under 2,5 mål hos bet365

 

I dag klokken 16:00 går det løs i Telia Parken, når sæsonens første New Firm løber af stablen. Selvom det tit er en ekstremt seværdig kamp, så er det meget sjældent, at den er målrig. Rent faktisk er der kun blevet scoret tre mål eller mere i én ud af de 12 Superligaopgør mellem disse to mandskaber. Det var den 15. april i år, hvor de blå-gule fra Vestegnen slog løverne fra hovedstaden 2-1 på et Hany Mukhtar-frispark dybt inde i dommerens tillægstid. Vi tror på, at dette bliver endnu et målfattigt derby.

New Firm optakt

 

Smæk for skillingen, men ikke mange mål

Både værterne og gæsterne har en europæisk kamp i benene. FCK mødte således CSKA Sofia fra Bulgarien i torsdags, mens BIF var oppe imod Spartak Subotica fra Serbien i Europa League-kvalifikationen. Selvom Ståle Solbakken og Alexander Zorniger har store trupper til rådighed, så kommer der helt sikkert til at være et par trætte spillere i deres trupper. De skal endda også i aktion på torsdag. Det synes vi taler for, at der ikke kommer særlig mange mål i dag.

Rent faktisk har vi på fornemmelsen, at dette opgør sagtens kunne ende med et pointdeling. Både hjemmeholdet og udeholdet kan nemlig leve med et enkelt point. Hvis det skulle vise sig at blive tilfældet, så er 0-0 eller 1-1 de to mest plausible resultater. Hvis et af de to mandskaber skulle snuppe sejren, så tror vi, at der kun bliver scoret en enkelt gang.

Der er altid smæk for skillingen, når der skal spilles New Firm, men det er nærmest aldrig en målfest. Vi føler os overbeviste om, at det bliver mere af samme skuffe i aften, når FC København byder Brøndby op til dans hjemme i Telia Parken.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen hos bet365. Det giver i skrivende stund pengene to gange igen, men oddset kan lynhurtigt ændre sig.

 

Odds på under 2,5 mål hos bet365

 

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1 og livestreame gratis