Dagens spilforslag og odds: Klopps tropper tager fra Napoli med tre point

Spilforslag hver dag

Kamp: S.S.C. Napoli – Liverpool
Spilforslag: 2
Odds: 2,15
Bookmaker: Bethard

 

Odds på Liverpool-sejr hos Bethard

 

Onsdag er som sædvanlig spækket til randen med nogle af verdens bedste klubhold, da der skal spilles otte Champions League-kampe. I Italien skal S.S.C. Napoli hjemme på Stadio San Paolo op imod Liverpool, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave. Merseyside-klubben er nemlig i fin form, selvom de har tabt til og spillet uafgjort med Chelsea i deres sidste to opgør. Før det vandt de nemlig syv kampe i streg. De har også allerede formået at besejre stærke mandskaber som Paris Saint-Germain og Tottenham Hotspur i denne sæson. Det ville ikke undre os, hvis de vinder igen i aften.

 

Klopps tropper er i fin form

Napolitanerne fik en forfærdelig start på CL-gruppespillet, da de på skuffende vis måtte nøjes med et enkelt point i Serbien mod Røde Stjerne Beograd. Cheftræner Carlo Ancelotti havde valgt at spare stjernespillere såsom Marek Hamsik og Dries Mertens, da de startede på bænken, og selvom han skiftede dem ind i løbet af anden halvleg, så var det ikke nok at sikre sejren og tage de tre point. Hvis ikke de vinder i aften, så bliver det mere end svært at spille sig videre til knockout-kampene.

The Reds kom efter en halv time foran mod PSG hjemme på Anfield Road, og de fordoblede den føring fra straffesparkspletten cirka seks minutter senere. Kort herefter dukkede Thomas Meunier dog op for gæsterne og fik reduceret til 2-1 inden pausen. Syv minutter før slutfløjtet fik Kylian Mbappé så bragt balance i regnskabet, men dybt inde i dommerens tillægstid blev indskiftede Roberto Firmino den store helt, da han sikrede en 3-2-sejr med sin hovedstødsscoring. Selvom det bestemt ikke er nogen nem opgave at slå Napoli på Stadio San Paolo, så tror vi, at Jürgen Klopps tropper er i stand til det.

Derfor anbefaler vi at spille på, Liverpool vinder kampen til odds 2,15 hos Bethard.

 

Odds på Liverpool-sejr hos Bethard

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo