Kamp: Holland – Montenegro

Spilforslag: Holland vinder kampen med rent mål

Odds: 1,88

Spilstop: 13. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Holland kan med en sejr over Montenegro sikre sig gode kort på hånden i jagten mod VM, selv hvis Norge samme dag som ventet slår Letland.

Holland har vundet deres sidste fire kvalifikationskampe, hvor kun Tyrkiet har formet at score mod dem. Samtidig har Montenegro kun scoret i én af deres sidste fire kvalkampe. Vi regner da også med, at Holland lykkes med at vinde denne kamp samtidig med, at holder rent bur.

 

Derfor vinder Holland kampen med rent mål

Som nævnt har Holland været ganske godt kørende gennem de sidste par runder. I sidste fire kampe mod Montenegro, Tyrkiet, Letland og Gibraltar er således endt henholdsvis 4-0, 6-1, 1-0 og 6-0.

Generelt har man siden 4-2-nederlag til tyrkerne i første runde blot lukket to mål ind i de efterfølgende syv runder. Der skal med andre ord en del til for at få bolden forbi Feyenoords Justin Bijlow.

Det er tvivlsomt, hvorvidt Montenegro kan præstere det. Ser man på deres sidste fire kampe, så har de ikke scoret mod Holland, Letland og Norge. Det er kun lykkes mod Gibraltar, som man slog med 3-0, hvilket ikke er noget sindsoprivende resultat.

Sidst man mødte Holland var i Eindhoven tilbage i starten af september. Dengang bragte Memphis Depay holland foran efter 38 minutter. I anden halvleg fik Depay scoret igen, mens Georginio Wijnaldum og Cody Gakpo også kom på tavlen. Holland havde 12 skud på mål, mens Montenegro blot nåede op på et.

Vi regner med, at det bliver endnu en hollandsk domineret kamp, som vi får at se i Montenegro. Med de ovennævnte statistikker in mente synes vi da også, at der er godt værdi at hente i en hollandsk sejr med rent bur.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Holland vinder kampen med rent mål. Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.