Dagens spilforslag – Smal dansk sejr mod Montenegro

Kamp: Montenegro – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder med 1-3 mål

Odds: 3,50

Spilstop: 6. december kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark sikrede sig den perfekte start på EM med en sikker sejr over Slovenien. Her levede de danske kvinder op til favoritværdigheden med en sejr på 30-23. Danmark førte med to mål ved pausen, men fik altså for alvor gang i det gode spil i anden halvleg.

Nu gælder det så Montenegro, som overraskede i deres første kamp mod Frankrig, som man blot tabte til med et mål. Montenegro førte gennem størstedelen af kampen, men de endte med at gå lidt i opløsning og tabe.

Det resultat betyder, at Danmark med en sejr i dette opgør kan sikre sig minimum en andenplads. Det ville være vigtigt for de danske chancer i mellemrunden. Vi regner med, at kampen mod Montenegro bliver en relativt tæt affære med Danmark som vindere.

 

Derfor vinder Danmark kampen med 1-3 mål

Da Danmark og Montenegro mødtes i mellemrunden ved seneste EM resulterede det i en dansk sejr på 24-23. Med Montenegros imponerede kamp mod Frankrig in mente regner vi med et lignede resultat i denne kamp.

Danmark gjorde det som sagt flot mod Slovenien, men Montenegro er en anden størrelse. Det gav de et eksempel på ved føromtalte EM i 2018. Her mødte de netop Slovenien i gruppespillet. Det resulterede i en sejr til  Montenegro på 36-32.

Danmark bør være et niveau over Montenegro, men vi regner ikke med, at niveauforskellen kommer til at være så markant, at kampen ender i en regulær dansk storsejr. Derfor siger vi, at Danmark ender med at få den vigtige sejr, omend denne ifølge vores forudsigelser ender med at blive forholdsvis smal.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen mod Montenegro med 1-3 mål. Hos Bet365 får man odds 3,50 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Montenegro – Danmark.