Dagens spilforslag – Norsk sejr i skandinavisk opgør

Kamp: Molde FK – IF Elfsborg

Spilforslag: Molde FK vinder kampen

Odds: 1,85

Spilstop: 21. juli kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er dømt skandinavisk opgør i Europa Conference League, når svenske Elfsborg gæster Molde fra Norge.  Vinderen af kampene kan se frem til et møde med enten Kairat fra Kasakhstan eller ungarske Kisvárda.

Hjemmeholdet Molde FK fører Eliteserien efter 15 runder, mens Elfsborg ligger i midten af Allsvenskan. Det er da også nordmændene, som er favoritter til at løbe med sejren i dette første opgør mellem holdene.

Vi regner med, at de lever op til favoritværdigheden med en sejr hjemme på Aker Stadium, inden der er returopgør på Borås Arena.

 

Derfor vinder Molde FK kampen

Molde måtte sidste år tage til takke med en andenplads i den hjemlige liga. Man var dog blot tre point efter de sidste to års mestre – Bodø/Glimt.

I år tyder det som nævnt på, at det bliver endnu en sæson, hvor Molde skal kæmpe med om mesterskabet. Efter 15 runder fører man foran Lillestrøm, som dog har samme antal point. Viking og Bodø/Glimt følger på de efterfølgende pladser – henholdsvis fem og otte point efter.

Molde går også ind til denne kamp med momentum. De har vundet deres seneste to kampe, som begge blev spillet på hjemmebanen. Her slog man Tromsø IL og Haugesund med henholdsvis 5-1 og 1-0.

Holdet store offensive profiler er ivorianske David Datro Fofana med seks mål og tre assists og Magnus Wolff Eikrem med tre mål og seks assists.

Nu gælder det Elfsborg, som har haft det svært på det sidste. Deres sidste fem ligakampe har resulteret i en sejs, tre uafgjorte og et nederlag.

Nederlaget faldt i søndags, hvor man fik smæk af topholdet Hammarby. Her måtte man nemlig indkassere et nederlag på hele 0-3.

Vi regner også med, at Elfsborg må rejse hjem til Sverige med et nederlag i bagagen efter denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Molde FK vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,85 på dette.