Dagens spilforslag – Marokko sikrer billetten til Africa Cup of Nations

Kamp: Mauretanien  – Marokko

Spilforslag: Marokko vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 26. marts kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Marokko kan sikre sig en plads i Africa Cup of Nations, når de ude møder Mauretanien. Marokko skal have point for at undgå en potentiel skæbnekamp i sidste runde af kvalifikationen.

Marokkanerne har dog været stærke i løbet af kvalifikationen. Vores bud er da også, at de gør arbejdet færdigt med en sejr over Mauretanien.

 

Derfor vinder Marokko

Disse to nationer fra Afrikas nordvestkyst mødtes senest i første runde af kvalifikationen til Africa Cup of Nations. Dengang endte kampen på overraskende vis 0-0 i Marokko.

Siden da har marokkanerne dog oppet sig en del. De har nemlig slået Burundi med 3-0 og vundet begge deres kampe mod den Centralafrikanske Republik med 4-1 og 2-0.

De seneste kampe var de to mod den Centralafrikanske Republik, som blev spillet tilbage i november. Dengang var den helt store profil hos marokkanerne Chelseas Hakim Ziyech. Kantspilleren scorede to mål og lagde op til et i 4-1-sejren. I det andet opgør var han også ustoppelig, da han scorede det ene mål og lagde op til det andet.

Ziyech bliver sammen med Inters Achraf Hakimi og Sevilla stjernen Youssef En-Nesyri naturligvis igen vigtige, når det går løs mod Mauretanien.

Mauretanien fulgte det uafgjort resultat fra første kamp mod Marokko op med en 2-0-sejr over den Centralafrikanske Republik. Derefter fik de dog blot blot et point fra deres to kampe mod Burundi. Her spillede man 1-1 og tabte med 1-3.

Derfor skal Mauretanien gerne have point i denne kamp, da Burundi inden femte spillerunde blot er et point efter. Vi mener dog, at Marokkos styrke bør være tilstrækkelig til at sørge for, at de løber med de tre point og den ventede billet til Africa Cup of Nations.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Marokko slår Mauretanien. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.