Kamp: Marokko – Malawi

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,63

Spilstop: 25. januar kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er fuld gang i Africa Cup of Nations’ ottendedelsfinaler. Disse byder blandt andet på dette møde mellem Marokko og Malawi. Vinderen kommer til at møde enten Egypten eller Elfenbenskysten i en kvartfinale.

Ser man på odds på vinderen af kampen, så har bookmakerne Marokko som storfavoritter til at gå videre. Malawi har dog vist i gruppespillet, at de sagtens kan drille de store hold.

Det er især deres defensiv, som har imponeret indtil nu. Vi regner da også med, at denne lever op til de tidligere præstationer, når det går løs mod marokkanerne.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Der er en del store hold, som allerede er røget i svinget gennem denne turnering. Her tænker vi blandt andre på de forsvarende mestre Algeriet, Ghana og Nigeria.

Det betyder, at Marokko nu er blandt favoritterne til at vinde Africa Cup of Nations. Nordafrikanerne var da også ganske sikre i gruppespillet, hvor sejre mod Ghana og Comorerne gjorde, at sidste rundes 2-2-kamp mod Gabon var uden betydning.

Marokko har et hold bestående af spillere fra Europas største ligaer. Den store profil er naturligvis højrebacken Achraf Hakimi fra PSG, men der er også folk som Sofiane Boufal og anfører Romain Saïs.

Nu gælder det så mødet med Malawi, der er relativt upåagtede, når det kommer til fodbold. De har dog imponeret indtil nu. I Gruppe B lagde de ud med at tabe 0-1 til Guinea. Derefter slog de Zimbabwe med 2-1 og spillede på imponerende vis 0-0 med Senegal, som er blandt favoritterne til at løbe med guldet.

Det er meget imponerende med henblik på, at deres hold først og fremmest består af spillere var den hjemlige liga. Vi tror, at deres defensiv endnu engang imponerer, og at de får kampen hold nede på under 2,5 mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Marokko og Malawi. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.