Indlæser...

Fenerbache og Feyenoord har hver syv point i Europa Leagues gruppe A, hvor United efter fire kampe kun har seks. Mourinho og Co. er altså presset til at slå Feyenoord i torsdagens opgør på Old Trafford, hvis man selv vil kunne afgøre løjerne mod Zorya i den sidste kamp.

Du kan læse vores spilforslag til Man United vs Feyenoord forneden, hvor vi kommer ind på, hvorfor vi tror United vinder en komfortabel sejr torsdag aften. Der er kun odds 1.36 på United sejr, mens Feyenoord giver odds 9.50, men man kan spille United med -1 mål handicap til odds 1.90.

Spil på kampen hos bet365, og se med på 6’eren, som viser kampen live fra kl. 21.05.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Man United vs Feyenoord

Manchester United har ikke haft det efterår i Premier League, som mange forventede før sæsonstarten, da Mourinho overtog roret og hentede folk som Pogba og Zlatan til klubben. Og torsdag aften kan United være et overstået kapitel på den europæiske scene i denne sæson, hvis det bliver til et nederlag hjemme mod Feyenoord og Fenerbahce vinder i Istanbul mod Zorya.

Selv om Europa League i sig selv ikke er specielt attraktiv for en klub som United, hvor pompøst det end måtte lyde, så kan Mourinho ikke tillade, at United ryger ud allerede i gruppespillet i lillebror-turneringen til Champions League. Det vil kun give pressen mere blæk til den pen, som med hård kritik beskriver øjebliksbilledet hos De Røde Djævle fra Manchester.

United er nr. 6 i Premier League med 9 point op til Chelsea, og synes for en stund tabt i mesterskabskampen, men en komfortabel sejr hjemme mod Feyenoord torsdag aften, kan være lige præcist den selvtillidsmedicin lægen ordinerede. Feyenoord vandt dog det omvendte opgør tidligere i gruppespillet med 1-0 i Rotterdam, og fører Æresdivisionen i Holland, så det er et formstærkt gæstehold vi får at se på Old Trafford torsdag d. 24. november.

Manchester United spillede senest 1-1 mod Arsenal, hvor det kunne og burde være blevet til tre point til Mourinho og Co., og før da sejrede United med 1-3 ude mod Swansea. Vi tror United fortsætter de gode takter, og benytter kampen mod Feyenoord til at tanke fornyet selvtillid med en storsejr.

Et frisk bud på resultatet bliver 4-1 til United til odds 21.00. Som udgangspunkt anbefaler vi dog et spil på United -1 handicap til odds 1.90, så der er gevinst, hvis United vinder med mindst to mål.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

 

manchester-united-feyenoord-logo