Dagens spilforslag – Manchester United vinder Europa League

Kamp: Villarreal – Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 26. maj kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det meste af den europæiske klubfodboldssæson er efterhånden nået til ende. Inden vi skal i gang med EM resterer dog en håndfuld kampe. En af disse er Europa League-finalen mellem Villarreal og Manchester United.

Uniteds seneste trofæ var deres sejr i netop Europa League for fire år siden. Dengang slog man Ajax med 2-0. Nu gælder det så spanske Villarreal. Den Gule Ubåd har aldrig vundet en stor titel, og dette er deres første store europæiske finale. Vi har størst tiltro til, at United sikrer sig endnu et trofæ, mens Villarreal må vente lidt endnu.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Hvis man skulle være i tvivl om, hvorvidt Manchester United prioriterer denne kamp, så behøver man blot kaste et blik over deres startopstilling i seneste kamp mod Wolverhampton.

Her havde man nemlig skiftet ud på ti pladser i forhold til den seneste kamp mod Fulham. Axel Tuanzebe var eneste mand, som fik genvalg, mens folk som Anthony Elanga, Amad Diallo og Brandon Williams også var at finde i startopstillingen mod Wolves.

Det vidner om, hvor højt Manchester United vægter denne finale samt muligheden for at vinde det første trofæ i fire år. Det er selvsagt lang tid for en klub med Uniteds selvforståelse.

Dermed kan man med garanti forvente, at spillere som Cavani, Fernandes, Greenwood, Pogba og Lindelöf glider ind i startopstillingen igen.

Villarreal havde modsat United ikke råd til at spare spillere i weekenden. De skulle nemlig bruge en sejr mod Real Madrid for at have mulighed for at spille sig op på en Europa League-plads. Det lykkedes dog, da man tabte 2-1 og endte på syvendepladsen, som giver UEFA Conference League.

Villarreal har dermed hårdt brug for den Champions League-billet, som dette opgør udløser. Den behøver United ikke qua deres andenplads i Premier League. Vi regner dog stadig med, at det bliver det friskere United-hold, som ender med at løbe med sejren i Europa League-finalen i polske Gdansk foran 9,500 tilskuere.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United slår Villarreal. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.