Kamp: Manchester United – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,77

Spilstop: 6. november kl. 13:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er blevet tid til sæsonens første Manchester-derby. Det finder sted på Old Trafford, hvor Manchester City kommer på besøg. City skal bruge tre point for at sikre, at Chelsea ikke stikker helt af. United kan dog heller ikke tåle at tabe, hvis de skal holde top fire-holdene i kort snor.

Der er med andre ord lagt op til en spændende middag i Manchester, når disse to rivaler går på banen. United har mildt sagt været svingende, men City har også haft deres udfald i denne sæson. Vi regner dog med, at det bliver den blå del af Manchester, som kan juble i morgen.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Ole Gunnar Solskjærs job hang eftersigende i en tynd tråd inden sidste uges kampe mod Tottenham. Han kunne dog ånde lettet op, da hans United-hold endte med at vinder kampen i sikker stil med 3-0.

Solskjær havde valgt at ryste posen lidt ved blandt andet at give Edinson Cavani en chance fra start. Ronaldo bragte United foran, inden netop Cavani fordoblede den føring. Bruno Fernandes lukkede kampen med sit mål til 3-0 kort før tid.

I midtugen var United dog atter i problemer i Champions League, hvor kun en sen scoring af Cristiano Ronaldo forhindrede et nederlag til Crystal Palace.

Her var Manchester City naturligvis også i aktion. De hentede en knusende sikker 4-1-sejr mod Club Brügge. Der stod 1-1 ved pausen, men i anden halvleg trak City fra. Her kunne City eksempelvis skifte folk som Raheem Sterling, Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne ind. Det siger lidt om bredden af deres trup.

Netop dette bliver naturligvis også en fordel mod Manchester United, som har været meget afhængige af Ronaldo. Vi bliver ikke overraskede, hvis føromtalte spillere starter mod United. I vores øjne bør City have det, som skal til for at hente de tre point på Old Trafford.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.