Kamp: Manchester United – Atlético Madrid

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,92

Spilstop: 15. marts kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Alt er pivåbent, når Atlético Madrid gæster Manchester United i dette returopgør i Champions League. Det sluttede 1-1 i Madrid, og vi regner med, at det bliver endnu en tæt kamp i Manchester.

Begge hold går ind til kampen med gode resultater fra weekenden. Vi har også tiltro til, at det kommer til at lykkes for begge hold at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

For halvanden uge siden led Manchester United et smerteligt 1-4-nederlag til rivalerne Manchester City. Man fik dog rejst sig, da det i seneste spillerunde blev til en underholdende 3-2-sejr over Tottenham Hotspur.

Her blev Cristiano Ronaldo med sit hattrick den helt store helt for United. Samtidig var der dog også svagheder i forsvaret, hvor Harry Maguire blandt andet sendte bolden i eget net.

Det har været meget op og ned for Manchester United i denne sæson. Derfor kan det også blive svært at sikre kvalifikation til Champions League via ligaen. Det gør selvsagt bare Champions League det vigtigere for de Røde Djævle.

Atlético Madrids sæson har også været en historie om op- og nedture. De seneste par runder i La Liga har dog været gode, og man har vundet de sidste fire kampe på stribe. Her har man blandt andet slået Real Betis med 3-1.

Det var som nævnt yderst tæt, da disse to hold mødtes i Madrid. Dengang lykkedes det for Anthony Elanga at få udlignet Joao Felix’ føringsmål. Vi mener, at det bør være gode muligheder for, at vi endnu engang ender med at få begge hold på tavlen, når det går løs her på Old Trafford.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Manchester United og Atlético Madrid. Hos Marathonbet får man odds 1,92 på dette.