Manchester City og Huddersfield spillede 0-0 i den første kamp i Huddersfield, og skal derfor ud i en omkamp på Etihad om en plads i næste runde af årets FA Cup i England,

Siden den første kamp har Manchester City spillet en af de mest underholdende Champions League-kampe, vi kan mindes at have set i længere tid, da de fik vendt et truende nederlag mod Monaco til en samlet 5-3 sejr. En vanvittig opvisning i angrebsfodbold, som står i skarp kontrast til 0-0 kampen mod Huddersfield få dage forinden.

City er nu ubesejret i de seneste syv kampe, hvoraf fem er vundet, og kan med en sejr i deres 26. Premier League kamp i sæsonen spille sig op på 2. pladsen i ligaen, blot 8 point efter Chelsea.

Generelt ser tingene positive ud for Guardiola og Co. i City, som dog skal være på vagt mod formstærke Huddersfield. Gæsterne indtager 3. pladsen i Championship, og holdet har vundet syv af de seneste ni kampe. Der er ikke indkasseret et nederlag siden midten af januar, og ligner en seriøs udfordrer til en plads i Premier League i næste sæson.

Huddersfield måtte dog nøjes med 1-1 ude mod Barnsley i weekenden, og tabte dermed et lille skridt i oprykningskampen mod Newcastle og Brighton.

 

Spilforslag til Man City vs Huddersfield

Til trods for Huddersfields fine form i Championship i denne sæson, bør der være markant forskel på disse to mandskaber, selv hvis Guardiola beslutter sig for at benytte reserver i startopstillingen onsdag aften.

Vi tror på en sejr til hjemmeholdet her, og det gør bookmakerne også. Dog forventer vi ingen storsejr til City, som helt sikkert står overfor et stærkt Huddersfield-hold, som vil dø med støvlerne på. En City-sejr på et par mål virker som et realistisk bud på udfaldet af dette FA Cup-opgør.

Raheem Sterling åbnede scoringen mod Monaco i midtugen, og har været godt spillende på det seneste. Han er et godt bud på en første målscorer i kampen, til et rigtigt flot odds.

  • City vinder med præcist to mål: 4.33
  • Sterling scorer først: 7.00
  • City vinder 3-1: 11.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>