Dagens spilforslag – City-sejr mod PSG

Kamp: Manchester City – PSG

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,65

Spilstop: 24. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester City og PSG kan begge spille sig videre til næste runde af Champions League. Det er dog kun en sejr, som kan garantere et af holdene deltagelse i ottendedelsfinalerne.

Sidst holdene mødtes var i Paris, hvor hjemmeholdet endte med at løbe med en 2-0-sejr. Det er dog Manchester City, som fører gruppen med deres ni point mod franskmændenes otte.

Vi regner med, at bliver Manchester City, som med en sejr kan booke billet til ottendedelsfinalerne. Det kan PSG også stadig, hvis RB Leipzig slår Club Brügge.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Efter et lille formdyk med exit fra Liga Cuppen og et nederlag hjemme mod Crystal Palace, lader Manchester City endelig til at være tilbage på rette spor.

I november har man således slået Manchester United og Everton i Premier League med henholdsvis 2-0 og 3-0. Derudover har man også slået Club Brügge med 4-1 i seneste runde af Champions League.

Skal man pege på et problem hos City, er det åbenlyst at sige, at de mangler en angriber. Mod Everton valgte Guardiola den blot 19-årige Cole Palmer, som i anden halvleg blev udskiftet med den jævnaldrende James McAtee, som også er et produkt af Citys akademi.

Til trods for manglen på rutine i angrebet, så har Manchester City som nævnt ingen problemer med at lave mål. Mod Everton var Raheem Sterling, Rodri og Bernardo Silva alle på pletten.

Nu står de så over for PSG, der i sidste runde som det første hold satte point til mod RB Leipzig, da den kamp sluttede 2-2. Det kører dog får dem i Ligue 1, hvor de fører med 11 point ned til Nice.

Der er en del støj omkring PSG-manager Mauricio Pochettino, der er favorit til at tage over i Manchester United. Der bliver interessant at se, om det kommer til at spille ind.

Vi regner dog med, at Manchester City under alle omstændigheder har nok at skyde med til at nedlægge PSG hjemme på Etihad.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.