Kamp: Manchester City – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 10. april kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter en af sæsonens største kampe i Premier League, når Liverpool gæster Manchester City på Etihad. Efter 30 runder er det blot to point, som adskiller de to hold.

Derfor er dette selvsagt en nøglekamp og en, som især Liverpool ikke har råd til at tabe. The Reds har været flyvende på det seneste, mens City har haft et par svipsere. Det er dog City, som har haft overtaget i de interne opgør de sidste par sæsoner.

En ting er helt sikkert, og det er, at der venter et brag af en kamp i Manchester. Vi regner da også med, at vi får smæk for skillingen med mindst tre mål i løbet af kampen.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Manchester Citys tre ligakampe i løbet af foråret har kastet syv point af sig. Her slog man Manchester United og Burnley med henholdsvis 4-1 og 2-0. Det var dog en skuffelse af de større, da man måtte nøjes med 0-0 ude mod Crystal Palace.

Det gjorde nemlig, at Liverpool krøb en anelse tættere på City. Klopps tropper er godt kørende i Premier League, hvor de nu er oppe på hele ti sejre på stribe.

Klopp eneste hovedpine er nærmest, hvad han skal stille med i offensiven. Mané og Díaz er nemlig begge i fremragende form, mens der naturligvis også skal være plads til Salah. På bænken sidder så Diogo Jota og Roberto Firmino, som ville vade ind i startopstillingen hos de fleste andre hold.

Guardiola har lidt det samme problem. Han viste også i midtugens Champions League-kamp, at hans offensiv er enormt stærk. Her kom eksempelvis Phil Foden ind og gjorde en stor forskel, så han bør være selvskreven til en startplads mod Liverpool.

Dette er et opgør, hvori der er tradition for godt med mål. Af de sidste fem kampe mellem Manchester City og Liverpool er de fire faktisk endt med mindst fire scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Manchester City og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,76 på dette.