Kamp: Manchester City – Liverpool

Spilforslag: Manchester City går videre

Odds: 1,83

Spilstop: 16. april kl. 16:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vi bliver for anden weekend i træk forkælet med Manchester City – Liverpool. Sidste weekend sluttede det uafgjort, men denne gang skal der findes en vinder.

Der er nemlig tale om en FA Cup-semifinale på Wembley. Det er dog langt fra sikkert, at dette blive sæsonens sidste møde mellem holdene. De er nemlig i hver deres Champions League-semifinale, så der kan ligge endnu en kamp og vente i maj.

Nu gælder det dog i første omgang om verdens ældste pokalturnering FA Cuppen, som er på 141. udgave. Liverpool har vundet syv gange, mens City er lige efter på seks. Vi siger dog, at det bliver City, som spiller sig finalen og dermed får mulighed for at tangere Liverpool og Aston Villa.

 

Derfor vinder spiller City sig i finalen

Der var som bekendt tale om et brag af en fodboldkamp, da Manchester City og Liverpool sidste weekend mødtes på Etihad.

Manchester City var foran to gange, men begge gange fik Liverpool udlignet. City troede, at de var kommet foran en tredje gang, men Raheem Sterlings mål endte med at blive annulleret for offside.

Begge hold spillede fremragende, men skal man vurdere, hvem der var stærkest, så må det være City. De havde flere afslutninger samt fire hjørnespark mod Liverpools ene.

Det kan dog sagtens gå hen at blive endnu en tæt affære mellem disse to stærke hold. Derfor vælger vi at gardere os lidt ved at sige, at Manchester City ikke nødvendigvis vinder kampen i den ordinære spilletid.

Det kan let være en kamp, som ender med at gå i forlænget spilletid, men her tror vi også, at Manchester City kan afgøre det til deres fordel.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Barcelona kvalificer sig til FA Cup-finallen. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.