Kamp: Manchester United – Arsenal

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 2,08

Spilstop: 2. december kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter to kampe med Michael Carrick ved roret er det snart tid til første kamp under Ralf Rangnick. Inden tyskeren tager over, venter dog denne kamp mod Arsenal.

Manchester United hentede i sidste weekend et fornuftigt point ude mod Chelsea. Nu skal Rangnick bygge videre på det med en sejr over the Gunners, og det tror vi, at han få held med.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Som nævnt leverede Manchester United et opløftende resultat, da de sidste runde hentede et point på Stamford Bridge. Ronaldo startede på bænken, og det fyldte en del i optakten.

Det var dog hans afløser Jadon Sancho, som bragte United foran fem minutter inde i anden halvleg. Tyve minutter senere fik Chelsea dog bragt balance i regnskabet, da Thiago Silva tiltvang sig et straffespark, som Jorginho scorede på.

Begrundelsen for at Ronaldo blev bænket var, at der venter et tætpakket kampprogram. Dermed må man forvente, at han kommer til at starte denne kamp. Manchester United er sikre på at vinde deres Champions League-gruppe, så de kan sagtens spare Ronaldo i den sidste gruppekamp næste midtuge.

Arsenal var blandt Premier Leagues mest formstærke hold. For to runder siden tabte de dog med hele 4-0 til Liverpool, så træerne vokser ikke ind i himlen.

Sidste runde mødte man Premier Leagues bundprop. Her sikrede mål af Bukayo Saka og Gabriel Martinelli en 2-0-sejr. Newcastle havde dog også deres chancer, og Aaron Ramsdale måtte ud i et par store redninger.

United gør give Arsenal helt andre problemer, end Newcastle var i stand til. Hvis Arsenal har endnu et udsving som mod Liverpool, så kan det blive en lang aften på Old Trafford.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,08 på dette.