Dagens spilforslag – Liverpool og United får begge scoret

Kamp: Liverpool – Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 17. januar kl. 17:30

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er ofte tale om tætte kampe, når Manchester United og Liverpool tørner sammen i Premier League. Dette opgør bliver ikke mindre interessant at, at førstepladsen er på spil. Manchester United er efter 17 kampe tre point foran Liverpool, som dog kan tilbageerobre førstepladsen med en sejr i dag.

Det er to hold med fremragende offensiver, som mødes på Anfield. Vi regner da også med, at begge hold finder vejen til netmaskerne.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Manchester United har været flyvende i Premier League siden man tabte 1-0 til Arsenal den 1. november. Her har ti kampe resulteret i otte sejre og to uafgjorte. Det har betydet, at man nu for første gang siden Fergusons tid i 2013 fører ligaen efter 17 kampe.

En af de største faktorer er portugisiske Bruno Fernandes. Siden han kom til klubben for snart et år siden, er han blevet kåret til månedens spiller intet mindre end fire gange.

Senest skete det i december, hvor han scorede tre mål og lavede fire assist. Han scorede også et særdeles vigtigt mål nytårsdag, da United med noget besvær slog Aston Villa med 2-1 på Old Trafford.

Generelt set har Uniteds offensiv været stærke de sidste par måneder. Deres forsvar er dog til at tale med. I december lukkede man to mål ind i tre af seks Premier League-kampe.

Nu møder de et Liverpool-hold, som har haft en skidt periode med to point fra deres sidste tre kampe. Flere af deres vigtigste spillere har haft en lang pause siden sidste Premier League-kamp mod Southampton den 4. januar. Der var naturligvis FA Cup-kampen mod et voldsomt Aston Villa decimeret hold. Her sparede man dog flere profiler.

Vi regner med, at disse hold med deres respektive offensive kvaliteter begge bør kunne komme på tavlen i dette topbrag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos betfair får man odds 1,58 på dette resultat.

Som ny spiller hos Betfair kan man få odds boost til 2,00 på, at der scores i kampen. Læs mere om kampagnen her.