Få odds 2,00 på at der scores i Liverpool – Manchester United med Betfair

Nye danske spillere på Betfairs Sportsbook kan se frem til at kunne modtage boostede odds 2,00 på, at der scores i Premier League braget mellem Liverpool og Manchester United. Det originale odds bliver næsten fordoblet, og man vil kunne spille op til 300 kroner. Det vil sige, at der er en mulig gevinst på op til 600 kroner med denne kampagne.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Liverpool – Manchester United

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBQAF.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Liverpool – Manchester United.
  4. Dit væddemål kan være på maksimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00 mod det originale odds 1,01.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang på Betfairs Sportsbook til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Liverpool – Manchester United

Der er formentlig ikke mange, som vil være uenige i, at dette er Premier League-sæsonens hidtil største kamp. Liverpool og United har en lang rivalisering. Den er ikke blevet mindre af, at de i år begge er med i mesterskabskampen.

Inden dette opgør fører Manchester United Premier League med tre point ned til Liverpool efter, at begge mandskaber har spillet 17 kampe. Liverpool kan dog med en sejr i dette opgør generobre førstepladsen.

Manchester United har formået at score i deres seneste fem Premier League-kampe. Ser man på Liverpool, så har blot én af deres 17 Premier League-kampe været målløs. De har været med i nogle regulære målfester som 4-3-sejren mod Leeds, 4-0 mod Wolves og naturligvis 7-0-sejren over Crystal Palace. Der er dog også 7-2-nederlaget til Aston Villa.

Man skal desuden have med i tankerne, at VAR gør, at der dømmes mange straffespark i Premier League. Derfor vil vi også se færre 0-0-kampe en normalt. Vi mener, at der her er gode chancer for at få begge hold på tavlen.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Det er udelukkende nye danske spillere på Betfairs Sportsbook, som kan tage imod dette tilbud. Her skal man gøre brug af promokoden ZFBQAF, når man oretter sig. Det vil ikke være muligt at deltage, såfremt man tidligere har været kunde hos Betfair. Hvis man forsøger at deltage med en dobbeltkonto eller mere end en konto, har Betfair ret til at tilbageholde ens gevinster.

Denne kampagne er udelukkende gældende for væddemål foretaget på kampen mellem Liverpool og Manchester United. Disse skal ydermere være foretaget inden kampens start. Det vil i dette tilfælde sige inden søndag den 17. januar klokken 17.30. Det maksimalt mulige indskud lyder på 300 kroner med denne kampagne. Ved væddemål ved højere beløb, vil man fortsat kun får boostet de 300 kroner.

Denne kampagne gælder udelukkende for spil, som er foretaget på Betfairs Spillebørs. Indbetalingen kan ikke være foretaget med en bonus. Ved brug af cash-out-funktionen kan væddemålet ikke længere boostes.

 

Regler for gratis spil

Hvis man vinder med det kvalificerede væddemål, vil ens indskud blive udbetalt i form af kontanter. Selve gevinsten vil blive udbetalt som et gratis spil, hvilket vil ske inden for 24 timer. Derefter har man 90 dage til at gøre brug af dette. Det skal ske på Betfairs Sportsbook.

Når man har modtaget sit gratis spil, kan man bruge det på både single- og multispil. Her skal der være en minimumsodds op 1,50. I tilfælde af at man vælger at spille multispil skal mindst et af væddemålene i dette være til mindst odds 1,50.

Har man et gratis spil på sin konto, skal man være opmærksom på, at dette vil blive brugt til at betale det først mulige spil. Det pågældende spil skal være afgjort inden for 90 dage. Man vil få gevinsten ind på sin hovedkonto, hvis man vinder dette væddemål.

Annulleres ens væddemål får man sit gratis spil tilbage. Man skal være opmærksom på, at det da ikke længere tæller med i kravet om gennemspil. Hvis man vælger at bruge cash-out-funktionen, kommer det til at betyde, at spillet ikke længere er gældende i forbindelse med gennemspilskravet. Man vil ikke kunne foretage sine indbetalinger med Neteller eller Moneybookers. Betfair kan på et hvert tidspunkt annullere kampagnen.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe