Kamp: Liverpool – Manchester United

Spilforslag: Sadio Mané scorer i kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 19. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Ingen af holdene har råd til at tabe, nar Manchester United gæster Liverpool på Old Trafford. Her er tale om en udsat kamp fra 30. spillerunde.

Hjemmeholdet er fortsat et point efter Manchester City, der har spillet samme antal kampe. Manchester United er en del af den uhyre tætte kamp om den vigtige fjerdeplads, så et pointtab kan også blive dyrt for dem.

Der hersker ikke den store tvivl om, at Liverpool er favoritter til at løbe med de tre point. Klopps tropper har blot tabt to ligakampe i denne sæson, og offensiven sprudler.

Her er Sadio Mané en af dem, som virkelig leverer varen. Senegaleseren scorede senest i alt tre mål i Liverpools to kampe mod Manchester City.

 

Derfor scorer Sadio Mané i kampen

Den 30-årige angriber har allerede gang i et stort 2022. Foruden præstationerne med Liverpool har han med Senegal vundet African Cup of Nations og kvalificeret sit land til VM.

Mané er med sine 13 mål nummer fem på topscorerlisten i Premier League, som fører af holdkammeraten Mohamed Salah, som er oppe på 20 mål.

Egypteren er dog uden scoringer i sine seneste seks kampe for Liverpool i alle turneringer. Derfor har man været afhængig af, at folk som Mané, Díaz og Jota har leveret.

Mané havde som nævnt en vigtig rolle i de seneste to opgør mod Manchester City. Han scorede det vigtige mål til 2-2 i Premier League kampen samt to mål i sejren i FA Cup-semifinalen.

Nu skal Mané så holde den gode form gående mod Manchester United, som han faktisk kun har scoret mod en gang i karrieren. Det regner vi med, at han som minimum fordobler i dag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sadio Mané scorer i kampen mellem Liverpool og Manchester United. Hos Marathonbet får man odds 2,40 på dette.