Dagens spilforslag – Liverpool sikkert videre

Kamp: Liverpool – Inter

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 8. marts kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool står med gode kort på hånden inden denne hjemmekamp mod Inter i Champions League. The Reds vandt nemlig det første opgør i Milano med 2-0.

Dermed bliver Inter naturligvis nødt til at satse på et tidspunkt for at få vendt tingene. Det vil selvsagt give plads, som Liverpools stærke offensiv kan udnytte.

Det gør, at vi mener, at Liverpool bør have ganske glimrende forudsætninger for at vinde denne kamp på Anfield og sikre en billet til Champions Leagues kvartfinaler.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool har haft en perfekt Champions League-sæson indtil nu. Det er nemlig blevet til lutter sejre i turneringen, da man vandt den svære Gruppe B med maksimumpoint.

Det kastede disse to ottendedelsfinaler mod de regerende italienske mestre, Inter, af sig. Her var Liverpool igen stærke i første kampe i Italien, da Roberto Firmino og Mohamed Salah sikrede Jürgen Klopps tropper et godt udgangspunkt.

Nu gælder det så returopgøret, hvor Inter har et større bjerg, som de skal bestige. Det får nemlig deres sag for mod Liverpool og deres gode forspring.

Inter har modsat sidste sæson haft det hårdere i Serie A. I denne sæson ser de nemlig ud til at få kamp til stregen fra både AC Milan og Napoli.

I Champions League var det resultaterne mod Sheriff og Shakhtar Donetsk, som sikrede avancement, mens man kom til korte i de to kampe mod Real Madrid.

Det samme var billedet i første kamp mod Liverpool, hvor man også var oppe imod overmagten. Denne gang vil Inter som nævnt blive tvunget til at satse på et tidspunkt, hvilket vi mener, at Liverpool ender med at udnytte og sikre sig adgang til kvartfinalerne med en sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,58 på dette.