Kamp: Liverpool – Arsenal

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 2,12

Spilstop: 13. januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er endelig tid til at få sat gang i Liga Cup-semifinalerne mellem Liverpool og Arsenal. De blev udsat på efterspørgsel fra Liverpool, som ikke havde nok spillere til kampen for en uge siden.

Nu er de dog klar til kamp på Anfield. Der er især meget på spil for Arsenal, for hvem dette er sæsonens eneste mulighed for at hente et trofæ. Vi mener dog, at der er mest, som taler for en sejr til hjemmeholdet i denne kamp.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Størstedelen af Liverpools førstehold måtte som nævnt selvisoloere sidste uge. Det medførte, at denne kamp er blevet flyttet til denne uge, mens returopgøret spilles næste uge.

Liverpool nåede dog at blive klar til weekendens FA Cup-kamp mod Shrewsbury Town. Det dog stadig er forholdsvist reservespækket Liverpool-mandskab, som efter at have været bagud hev en 4-1-sejr hjem. Fabinho scorede to gange, mens unge Kaide Gordon og Roberto Firmino også kom på tavlen.

Efterfølgende har Klopp meldt ud, at flere af førsteholdsspillerende skulle være klar til kampen. Trent Alexander-Arnold ventes dog ikke at deltage i kampen på grund af sygdom.

For dagens modstander repræsenterer Liga Cuppen den eneste reelle mulighed for et trofæ i denne sæson. Man røg nemlig i weekenden ud af FA Cuppen efter et 0-1 nederlag ude mod Championship-klubben Nottingham Forest.

Derfor kommer Arsenal naturligvis også til at gå benhårdt efter denne kamp. Det samme tror vi dog også bliver tilfælde for Liverpool, som naturligvis vil vinde trofæet, nu de er kommet så langt.

Liverpool mangler Sadio Mané og Mohamed Salah, som er til African Cup of Nations. Vi mener dog, at de med folk som Firmino, Origi og Diogo Jota stadig har nok kvalitet til at slå Arsenal hjemme på Anfield.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,12 på dette.