Dagens spilforslag: Over 2,5 mål i Leipzig Tottenham

Kamp: RB Leipzig-Tottenham

Spilforslag: Over 2,5 mål

Odds: 1,68

Spilstop: 10. marts kl. 21.00

Bookmaker: Mr Green

Hvis du tror, at Spurs ender med at gå videre, kan du som ny spiller hos Mr Green få boostede odds på dette. Dette vil således udløse odds 18, hvis du er ny spiller hos Mr Green.

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

RB Leipzig har vandt som bekendt første opgør i London med 1-0 på mål af Timo Werner. Nu gælder det returopgøret hjemme i Tyskland. Resultatet fra første kamp betyder, at Tottenham bliver tvunget til at komme frem på banen på et tidspunk, hvilket naturligvis vil gøre dem såbare den anden vej. Skulle det lykkes Tottenham at få scoret, vil det på den anden side ændre alt.

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Der skal som nævnt ikke mere end ét mål af Tottenham til fuldstændig at ændre kampen. Det vil formegentlig kunne ryste Leipzig, da et yderligere mål af London-holdet vil betyde, at tyskerne skal score hele 4 gange for at sikre avancement. På den anden side skal Tottenham også fremad banen, hvilket naturligvis vi gøre dem sårbare i den modsatte retning. Derfor er der også gode chancer for, at Leipzig vil kunne bidrage med mål i løbet af kampen.

Leipzig har på ingen må problemer med at score mål. De har inden for de seneste par kampe i Bundesligaen vundet kampe med 3-0 såvel som 5-0. Sejren på 5-0 kom mod Schalke 04, som også er med i toppen af Bundesligaen. Derfor skal Tottenham ikke blotte sig meget, før de kan få et mål i hovedet. Første kamp mellem de hold kunne da også let have budt på langt flere mål. Tottenham havde 12 skud på mål, mens Leipzig havde hele 16. Begge målmænd var også ude i flere store redninger. Så det ser vi det samme kampbillede, vil vi næsten med garanti opleve flere.

Dagens spilforslag lyder hermed: Over 2,5 i Leipzig-Tottenham. Hos Mr Green får du odds 1,68 på dette.