Kamp: RB Leipzig-Atlético Madrid

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 13. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der er lagt op til en tæt kamp, når denne sæsons nummer tre fra Bundesligaen møder nummer tre fra La Liga. Leipzig og Atlético er kendt for deres stærke defensiver.  Begge hold blev kun overgået af mestrene i deres respektive ligaer, når det kommer til at forhindre bolden i at gå i mål. Derfor mener vi, at der er lagt op til en kamp med få mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

RB Leipzig sluttede som nævnt som numemr tre i Bundesligaen. De lignede længe et hold, som kunne true Bayern München. Deres problem endte dog med at være, at de spillede alt for mange kampe uafgjort. De tabte nemlig blot fire af deres 34 kampe, hvilket var samme antal som Bayern. De spillede dog hele 12 kampe uafgjort mod fire. Man skal ikke være noget matematikgeni for at regne ud, at det ikke holder.

Præcis det samme kan man sige om Atlético Madrid. Med deres fire nederlag i 38 kampe var de det hold i La Liga, som tabte næstfærrest kampe. Deres problem var, at de spillede 16 kampe uafgjort mod Real Madrids ni. Det samme gør sig gældende i Champions League, hvor blot to af Atléticos otte kampe har resulteret i over 2,5 mål. De er med andre ord gode til at lukke af.

Det samme gælder som bekendt Leipzig. Her er der som bekendt tale om én kamp, hvor vinderen tager billitten til semifinalen. Derfor er der stor chance for, at begge hold vil gå ind til kampen med stor fokus på defensiven, hvilket begge hold som vist mestrer. Derfor mener vi, at der kommer få mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i RB Leipzig-Atlético Madrid. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette resultat.