Kamp: Leicester – Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,74

Spilstop: 23. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Arsenal og Leicester sad begge over i Liga Cuppens anden runde, da de begge skal spille med i Europa League. Nu skal de dog i aktion i tredje runde, hvor de har trukket hinanden. For Premier Leauge-holdene er de første runder af Liga Cuppen ofte en chance for at ryste posen og give spilletid til dem, som ikke er faste på holdet i Premier League. Arsenal og Leicester har dog begge så stærke trupper, at vi stadig bør få en stribe profiler at se.

 

Derfor scorer begge hold

Som nævnt vil det med stor sandsynlighed ikke være de samme hold, som man har set i Arsenal og Leicesters første par Premier Leauge-kampe. Brendan Rodgers og Mikel Arteta vil begge rotere deres startopstillinger, så flere spillere kan få kampform.

Hos Arsenal kan de betyde, at folk som Nicolas Pépé, Eddie Nketiah og Ainsley Maitland-Niles kan få chancen. Leicester har folk, som Marc Albrighton, James Maddison og Kelechi Iheanacho, som alle kunne bruge nogle minutter i Liga Cuppen.

Leicester og Arsenal er begge kommet godt fra start i Premier League, hvor begge hold har maksimum point efter to kampe. Leicester har slået West Bromwich og Burnley med henholdsvis 3-0 og 4-2. Arsenal har slået Fulham og West Ham med 3-0 og 2-1. Det giver naturligvis god moral forud for dette opgør.

Sidste sæson røg Arsenal ud i fjerde runde, da man tabte til Liverpool i straffesparkskonkurrence. Leicester nåede semifinalerne, hvor man mødte Aston Villa. Her sluttede kampen i Leicester 1-1, mens Villa vandt returkampen med 2-1 på et mål scoret i overtiden af Trezeguet.

Vi regner som nævnt med, at holdene har en stribe af de offensive profiler, som ikke starter inde i Premier League, på banen. Vi mener også, at begge holds offensiver bør være stærke nok til at får scoret i løbet af kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Leicester City – Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.