Kamp: Leeds United – Manchester City

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,23

Spilstop: 30. april kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City er fortsat i førersædet i kampen om det engelske mesterskab. Deres forspring lød dog inden denne runde fortsat på blot ét point, så der er ikke råd til fejl fra Guardiolas troppers side.

Manchester City var da også ganske nådesløse, da de sidste weekend pulveriserede Watford med 5-1. I midtugen ventede så endnu en målfest, da man hjemme slog Real Madrid med 4-3.

Nu gælder det denne kamp mod Leeds, som fortsat kæmper for at komme væk fra nedrykningskampen. De har dog vist god fremgang under Jesse Marsch.

Vi regner med, at vi får endnu en målrig kamp med Manchester City som aktører. Faktisk tror vi, at der kommer minimum fire mål i kampen.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Manchester City har som nævnt være involverede i et par målfester på det seneste. Deres sidste fire kampe i alle turneringer mod Liverpool, Brighton, Watford og Real Madrid er således endt 2-3, 3-0, 5-1 og 4-3.

Guardiola har da også en del strenge at spille på i offensiven, hvilket hans startopstillinger til de sidste par kampe vidner om.

Mod Watford startede Jack Grealish, Gabriel Jesus og Raheem Sterling i front. Her var Gabriel Jesus i hopla med sine fire scoringer mod the Hornets.

Da man mødte Real Madrid i Champions League var der dermed ikke overraskende genvalg til Jesus. Her var han dog flankeret af Phil Foden og Riyad Mahrez, mens Bernardo Silva og De Bruyne lå bag dem.

Det er med andre ord nogle uhyggelige offensive kapaciteter, som Leeds står overfor. Leeds har dog som nævnt også været godt kørende på det sidste.

Derudover har de også brug for point. Hvis Manchester City kommer foran vil de blive tvunget til at jagte en scoring. De behøver ikke være bekymrede for deres målscore i nedrykningskampen. Den er nemlig allerede langt værre en både Burnleys og Evertons.

Manchester City har til gengæld brug for at forbedre deres målscore i forhold til Liverpool, hvis det skulle ende med at blive afgørende. Derfor regner vi også med, at begge hold bidrager til en målrig affære på Elland Road.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Leeds United og Manchester City. Hos Marathonbet får man odds 2,23 på dette.