Dagens spilforslag – Klar Malmö-sejr i Skåne-derby

Kamp: Malmö FF – Helsingborgs IF

Spilforslag: Malmö FF vinder kampen med mindst to mål (-1)

Odds: 1,81

Spilstop: 27 juni kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Allsvenskan er tilbage efter en måneds pause. Runden byder blandt andet på dette Skåne-derby mellem Malmö FF og Helsingborgs IF.

Helsingborg har haft en forfærdelig sæson indtil nu. Deres første 11 kampe har således blot resulteret i sølle fem point.

Det er tæt i toppen af Allsvenskan, hvor de forsvarende mestre Malmö inden denne runde lå på en femteplads. Dermed har de ikke råd til at smide point mod et bundhold som Helsingborg.

Vi regner da også med, at Malmö ender med at hente de tre point her. Samtidig siger vi også, at de vinder med mindst to mål.

 

Derfor vinder Malmö FF med mindst to mål

Den netop overståede pause kom på et kærkomment tidspunkt for Malmö. Deres foregående fire kampe havde nemlig blot resulteret i tre point.

Det skal retfærdigvis nævnes, at man havde et svært program. De tre nederlag kom nemlig mod Djurgården, Häcken og AIK, som alle inden denne runde ligger over Malmö FF.

Inden da havde man eller gang i en fremragende sæson, hvor man var ubesejrede i de første seks kampe. Dermed handler det om at få en god start efter pausen.

Til det formål er det svært at finde en større ønskemodstander end Helsingborg. De har blot vundet én af deres 11 ligakampe i denne sæson.

Deres sidste seks kampe er endt med fem nederlag og en uafgjort. Sæsonens lavpunkt var 1-4-nederlaget hjemme mod Värnamo.

helsingborg har kun fået ét point på udebane i denne sæson. Vi siger, at de bliver sendt hjem fra Malmö med et nederlag på mindst to mål i bagagen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Malmö FF vinder kampen med mindst to mål (Malmö FF -1). Hos Marathonbet får man odds 1,81 på dette.