Dagens spilforslag – Dramatisk aften i Torino

Kamp: Juventus – FC Porto

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 9. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Første ottendedelsfinale mellem disse to hold endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet FC Porto. Nu gælder det så returopgøret i Italien. Som altid kan meget ændre sig undervejs i forhold til, hvilket hold der står med de bedste kort på hånden, når det kommer til at gå videre.

Derfor mener vi, at der er gode forudsætninger for, at vi ligesom i den første kamp får mindst tre mål at se i kampen.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Juventus skal som minimum vinde denne kamp med 1-0 for at gå videre til Champions Leagues kvartfinaler. Får FC Porto scoret en gang, skal Juventus score to gange for at sikre sig forlænget spilletid.

I første opgør kom Porto foran allerede efter to minutter, hvor Mehdi Taremi scorede allerede efter to minutter. I anden halvleg skulle Porto blot bruge ét minut til at få fordoblet føringen ved Moussa Marega. Kort før tid fik Juventus’ Federico Chiesa reduceret med et vigtigt mål til 2-1, som gør, at Juventus stadig har fornuftige chancer.

Juventus kan nemt blive tvunget til at gå i offensiven hjemme i Torino. I dette års Champions League er det blot Manchester City, som har holdt FC Porto fra fadet. Det skete, da de to hold spillede 0-0 i femte runde af gruppespillet.

Ser man på Portos kampe i den hjemlige liga, så har de scoret to gange i de sidste fire ud af fem. Juventus har dog også været flyvende i ligaen, hvor de har scoret tre mål i hver af deres sidste to kampe mod Spezia og Lazio, som blev slået med henholdsvis 3-0 og 3-1.

Hvis Juventus skulle score et tidligt mål, skal FC Porto som nævnt også have scoret. De kan som nævnt tåle at tabe op til 2-1, hvilket ville gøre, at vi rammer de magiske tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Juventus – FC Porto. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.