Dagens spilforslag og odds: Brix-Damborg ser gult på Ceres Park

Spilforslag hver dag

Kamp: AGF – Hobro IK
Spilforslag: Jonas Brix-Damborg får et kort i kampen
Odds: 3,50
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Damborg får kort hos Unibet

 

I aften klokken 19:00 skal årets sidste Superliga-opgør spilles, og det foregår på Ceres Park & Arena i Århus, hvor AGF tager imod Hobro IK. Begge mandskaber roder rundt i den kedelige ende af tabellen, så der er tale om en vaskeægte seks-points-kamp. Værterne ligger nummer elleve og har tabt fire ud af deres seneste fem, mens gæsterne er placeret på sidstepladsen og har kun formået at skrabe sølle fire point sammen ud af de sidste tolv mulige. Vi tror, at der bliver gået til stålet fra start til slut.

 

Jonas Brix-Damborg går til stålet

Århusianerne er i fuldstændig forfærdelig form og har været det længe. Alt snak om top seks er pist væk, og nu fokuserer David Nielsen og co. kun på at slutte kalenderåret af med tre tiltrængte point. Man skulle da også tro, at det var muligt mod Superligaens bundprop, som har tabt de seneste fire opgør på udebane med en samlet målscore på 2-9. De Hvii’e har dog haft ekstremt svært ved at holde buret rent, da det ikke er lykkedes dem siden den 30. september, hvor det blev til 0-0 på Blue Water Arena med Esbjerg fB.

Hobrogenserne kan med en sejr kravle op på en 13. plads, men det virker ikke særlig sandsynligt. Derimod kunne deres anfører Jonas Brix-Damborg godt modtage sin femte advarsel i sæsonen. Han har nemlig lige siddet ude med karantæne, så han starter på en frisk i aften, og der er rigtig lang tid til februar, hvor de skal møde AC Horsens hjemme på DS Arena. Derudover så bliver han nødt til at gå forrest og vise vejen for de unge og urutitunerede spillere på Hobro-mandskabet. Anførerbindet forpligter, og han kommer nok til at diskutere en del med dommeren.

Derfor anbefaler vi at spille på, Jonas Brix-Damborg får et kort i kampen til odds 3,50 hos Unibet.

 

Odds på Damborg får kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund